- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
aldebaran #2654 üzenetére
Eggyel feljebb ott a kép. Persze így csak fullscreen fogod látni értelmesen de a képen mindkét videó teljes csak fele-fele foglalja el a monitorom. Tudod oldalra kihuzod az ablakot és feldobja hogy mit rakjon be mellé a képernyő másik felére.
*szerk
Azt hiszem megtaláltam mintha itt nem vágna le a videókból hanem csak X,Y tengelyt arányosan lejjeb veszi -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #2652 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
válasz
aldebaran #2651 üzenetére
Nem így akarom ezt én is megtaláltam természetesen
Ez úgy oldja meg, hogy bele nagyít vagy levág mindkét videóból.
Nekem úgy kellene, hogy mind a két videó teljes egészében egymás mellett menjen egy videóban. Ne kelljen levágni, bele nagyítanom. Értelemszerűen X-Y tengelyt felezné ergo a 2 videó a fele méreten menne de nem baj csak menjenek egymás mellett. -
AsakuraDave
őstag
Hali,
Nem igazán találok róla videót vagy leírást így lehet nem is megoldható de megkérdezem:
Van 2 videó és szeretném azt megoldani, hogy egymás mellett fusson a 2videó egymás mellet 1 videóban. Természetesen lekicsinyitve "croppolva?" Ez megoldható valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest