- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #750 üzenetére
Kodecekkel mindig baj van
Régebben az Ace magecodec packot használtam, manapság már csak a K-liteot. Vegast annyira nem szeretem, kipróbáltam, de túl sok modult lehet/kell hozzá használni.
FFdshow volt azt hiszem az, amivel anno még 1-2 játéknak gondja akadt, manapság már nem tudom, javarészt csak Daocozom, az meg nem mai csirke ilyenekkel nem törődik
CS4el sajna vannak "kompatibilitási" gondok, idővel talán javítani fogják, addig CS3, még w7 alatt is működik
-
válasz
Sk8erPeter #748 üzenetére
Anno még amikor sima premierenek hívták a programot, voltak gondjaim a beépített tömörítővel exportáláskor. Azután tértem át virtualdubra, azóta az maradt. Megszokásból. Javarészt xvid, vagy divx, nem bonyolítom túl a dolgot
-
válasz
Sk8erPeter #746 üzenetére
720x576 az valóban nem nagy manapság.
Kicsit félreérthető volt. Tehát a kész timeline exportálom, mint tömörítetlen videót, utánna pedig egyszerűen VirtualDubbal a kivánt codeccel betömörítem
Személy szerint én a CS3 Master Collectiont használom, lehet nem a legújabb, de szerintem bőven többet tudnak, mint ami egy átlagos embernek kell. (CS4 meg annyival nem tud többet, mint amennyivel nagyobb a gépigénye)
-
válasz
Sk8erPeter #744 üzenetére
CS4et őszintén megmondom nem használtam még, nem is akarok, CS3 is messze meghaladja a képességeimet
Maga a project mentése az elvileg egy-két másodperc összesen. Az exportálás már más tészta. Én, mindig tömörítés nélkül exportálom az anyagokat, mivel régebben voltak problémáim ezzel kapcsolatban, de így is azért elég szépen eldolgozik (Be-2350, kicsit meghajtva)
2 Ghznek elégnek kéne lennie, bár ugye ez nagyrészt attól is függ, hogy milyen felbontású videókat vágsz.
-
válasz
Sk8erPeter #742 üzenetére
Azért tedd fel, hátha tudok segíteni, bár nem igérhetek semmit
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #741 üzenetére
Bocsánat, kiderült, hogy a rendszerpartíción nincs elég hely... Igaz, az nem jó, ha kevesebb, mint 1 GB van a C-n, de attól még mivel másik rendszerpartícióra szerettem volna telepíteni a programot (D), felmehetett volna a gépre.
Lenne még kérdésem Premiere Pro-val kapcsolatban, de látom ez nem egy túl látogatott topic...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest