Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz CactuS #749 üzenetére

Én meg azóta áttértem a Sony Vegas-ra (a 7.0 nem zabálja a procit és a memóriát olyan szinten, mint a Premiere Pro, és legalább működik, nem úgy, mint a CS4...), de igen érdekes, hogy miután feltettem az Xvid csomagot innen (tudtommal ez a hivatalos), azután a Vegas-ban egyszerűen nem lehetett megjeleníteni videót (de egyáltalán nem mutatta a videosávot, azt írta rá, hogy "Media Offline"), miután azonban uninstalláltam, ismét lehetett normálisan használni... :F Ha én ezt értem... Pedig többen is az Xvid-et javasolták DivX helyett, mondván, hogy azonos fájlméretre jobb minőséget eredményez az előbbi. Tudnám, ez mitől lehet... :U

Most egyelőre ott tartok, hogy valszeg én is Uncompressed formátumban készítem el a videót, aztán tömörítem VirtualDub-bal. Talán ott működik rendesen az Xvid, de ezek után ki tudja... Talán ütközik az ffdshow-val vagy más kodekkel? Csak az ffdshow-t és a DivX-et raktam fel, direkt a kodekütközések elkerülése érdekében nem raktam fel semmi kodekcsomagot...

Új hozzászólás Aktív témák