Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én meg azóta áttértem a Sony Vegas-ra (a 7.0 nem zabálja a procit és a memóriát olyan szinten, mint a Premiere Pro, és legalább működik, nem úgy, mint a CS4...), de igen érdekes, hogy miután feltettem az Xvid csomagot innen (tudtommal ez a hivatalos), azután a Vegas-ban egyszerűen nem lehetett megjeleníteni videót (de egyáltalán nem mutatta a videosávot, azt írta rá, hogy "Media Offline"), miután azonban uninstalláltam, ismét lehetett normálisan használni...
Ha én ezt értem... Pedig többen is az Xvid-et javasolták DivX helyett, mondván, hogy azonos fájlméretre jobb minőséget eredményez az előbbi. Tudnám, ez mitől lehet... 
Most egyelőre ott tartok, hogy valszeg én is Uncompressed formátumban készítem el a videót, aztán tömörítem VirtualDub-bal. Talán ott működik rendesen az Xvid, de ezek után ki tudja... Talán ütközik az ffdshow-val vagy más kodekkel? Csak az ffdshow-t és a DivX-et raktam fel, direkt a kodekütközések elkerülése érdekében nem raktam fel semmi kodekcsomagot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha én ezt értem... Pedig többen is az Xvid-et javasolták DivX helyett, mondván, hogy azonos fájlméretre jobb minőséget eredményez az előbbi. Tudnám, ez mitől lehet...