- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
a sárga csík azt jelenti, hogy nem kódolatlan a forrás (nem tömörítetlen avi), tehát valami extrát dolgozik a gép. A mai kézikameráknál ez normális, no para.
Ahogy előttem is írták, ha szaggat, akkor a minőséggel/mérettel lehet játszani.
Ha piros a csík, akkor a timeline-on felül lévő állítható sávot (Work Area Bar) kell a piros fölé állítani, netret nyomsz, csinál róla egy előrendert. A sáv zöld lesz és gól. Helyigényes, de ha effeketet raksz bele (akár csak egy elsötétítést) akkor előjön.Premierhez nem tudok tutorialt, lehet hozzá kapni könyvet, én sose használtam, kollégák megmutatták az alapokat annó nagyon rég (még az 5-ös volt a menő...) a többire rájöttem.
-
quasarus
tag
Ha timeline sárga a csík az jó, nekem is sárga, és bika vas van alatta core i5 2500k 4,5ghz+8gb ram+gtx480 (ugye cuda támogatás) probléma egy szál sem!!! rendernél, nálam egy óra full hd AVCHD cam forrásból h264 mov-ba render idő 1óra 20perc
Timeline feletti menüsorban van egy olyan legördülő ikon, ahol az előnézeti kép minőségét állíthatod, de ez csak a megjelenésre vonatkozik, a felvételt nem rontja, a minősége megmarad, viszont a géped nem erölködik annyira munka közben.
-
rlazol
veterán
ehh, olvass vissza, korábban linkeltem képet is.
a premiernek nem mindegy, mi a forrás file, és mi a sequence beállítás, ui egyből a dobja át a seq. beállításra és ha ez nem azonos a forrással, akkor tk realtime rendert kérsz tőle.
Első körben nézd meg, nincs-e egy sárga vagy piros csík a timeline-on, a felső mozgató és zoomoló sáv alatt. Ha piros van, akkor beállítás hiba. Ha sárga, akkor viszont tényleg a gépben a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- PlayStation 5
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest