- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha olyan feldolgozási szakaszt végzett a gép éppen, amihez a szükséges CPU teljesítmény elég volt 1,38Ghz-en, akkor ott más volt a feldolgozás korlátja. Nekem tipikusan akkor van ilyen, ha a GPU-t terheli szénné (közel 100%-on pörög). Ezt nem lehet jobban fokozni szerintem. Nézd meg, hogy az ilyen renderelés esetén a GPU terhelés mennyi. Illetve intel esetén a dedikált végrehajtó egységes is szerepet kaphatnak (nem emlékszem, hogy a GPU-ba van-e integrálva (tehát ha az intel quicksync dolgozik, akkor jelentkezik-e GPU terhelésnek)).
-
MrChris
nagyúr
Most nemtok mintát mutatni, pedig az a legbeszédesebb. Ami sokat segített az a profilozás, ha a szűrendőn nincs olyan felület amiről 40% feletti értékű profil készíthető akkor érdemes ezt külön megcsinálni. Készítettem a kamerámhoz több iso értékkel profilokat és azokat használom. Aztán lehet hogy autodidakta pancser vagyok és nem is így kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest