Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Megosztom itt is a választ, hátha másnak is segít. Át kell színezni a leválogatott snitteket, majd New search bin-el, ki lehet gyorsan jelölni azt a színt, és már repül is az anyag az encoderbe. [link]
Ezt a search bin opciót most tanultam, nagyon okos dolog, rengeteg mindent meg lehet vele találni,és bin-be rendezni.Az MXF XAVC codeddel Long-GOP formátumban meg egy rettenetesen tömörített formátum, amit sajnos a premiere az öregecske kódja miatt nem olvas túl könnyen. Melóban és itthon is tele vagyok "Error Retrieving Frame" hibakóddal, ami néha black frame-el jutalmaz exportnál.
Én mind reménykedem benne hogy valahogy megoldja az adobe, de nem akar sikerülni nekik, idén úgy terveztem hogy év elején majd én is átállok mert hogy kevés meló lesz, aztán annyi van, hogy nincs esélyem, túl sok meló lenne egyszerre 2 programban dolgozni, illetve nem is mindent lehet jobban csinálni, csak a super fluid playback és a denoise ami nagyon kellene.
-
válasz
trialboj
üzenetére
a project ablakban lehet kapcsolgatni, hogy milyen metaadatok jelenjenek meg a fájlok mellett, ott van olyan, hogy video usage. ha az alapján rakod sorba, akkor könnyen ki tudod jelölni, a használatban levőket.
nem elegáns, de most ez jutott eszembe hirtelen
de mi van az mxf-ben, hogy így megakad tőle minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest