- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
üdv
kis segítség kéne
ebből a képből: [link] szeretnék lilás-pinkest színűt csinálni, játszottam többféle színbeállítással, de sehogy sem ment, hogyan kéne?előre is thx!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
üdv
egy kis segítség kéne a photoshop mágusoktól
adott egy kép vagy 30 réteggel, és most valamiért nem mindig működik az előzmény ecset, pl ha valami rendelet effektet rakok rá akkor azzal megy , de ha rétegstílust csinálok és abból szetnék törölgetni akkor nem megy
Pl: szertnék felületet adni egy rétegnek, de akkor bekapcsolja a bevésés és domborítást is és szeretném csak a domborítás effektet visszavonni, de a felület maradjon meg, de ezt nem engedni sehogyHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
Tulajdon képpen erről lenne szó:
nem ebben az összeállitásban, de ez a fajta, a honlapon ilyen "nagy" igényes képet talátam rólaés itt a szín amivel ha tetszik lehet hogy megrendelem:
esetleg ez a szín ami világosabb:
Tudtok segíteni hogyan lehet ezzel mintával a bútort befesteni? hue/saturation/brightness-t próbáltam állitgatni de ilyet nem tudtam kihzoni
[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
van több minta is, de az nagyon tetszik, bár a kanapé is elég sötét lehet hogy világosabb kéne, de le tudok mindent fotozni, egyszer ha lesz ilyenre időm, lehet ha nem megy pár hét múlva újra megkérdezem
-
animatrix11
őstag
tudod dekorfóliás bútor, csak abban a szinben ami ki van állitva nagyon ronda, de lehet calvados szinben is rendelni ami viszont nagyon jó szin és van szinminta amiket le tudok fotózni, meg akarom nézni hogy ugy elég jól nézne ki e a bútor, erre várok ötleteket, mert sokmindent tudok psben de ezt nem, nem tudom amit a kolléga ajánlott az jó e erre igazából a szín a lényeg nem a minta
-
animatrix11
őstag
válasz BonFire #6451 üzenetére
csinálok róla nagy képet nem gond, vágom a pst, de azokat a dolgokat amikre eddig szükségem volt, ilyen jellegű dolog még nem kellet, azt sem tudom hogy maradjon szinesen a kép vagy szintelenitsem és után szinezzem ki,Vanishing Point -t még soha nem használtam, egyenlőre valamikor el kéne menni lefényképezni az egész cuccot szmből is szeretném illetve kicsit oldalról is
-
animatrix11
őstag
üdv
Egy kis segítséget kérnék a művész hölgyek/uraktól, eléggé vágom már a photoshop témát, viszont ezt nem tudom hogy kell:
lenne egy szekrénysor amit kinéztem magamnak, de kiállitva olyan szinben van amit tutira nem vennék meg, viszont lehet más szinben is kérni, amihez vannak ilyen kis minták, meg lehet csinálni azt hogy a szekrényt és a mintát is lefényképezem, és valahogy befestem olyan szinűre a bútort mint a kis anyagmintán van?
Peszre megkérdeztem a boltot is hogy meg lehet e nézni más szinben de elhajtottak...Előre is thx
-
animatrix11
őstag
válasz bodom87 #2867 üzenetére
Sajnos nem én csinálom, csak segitenem kell a hölgynek, a linkeknek nagyon örült, 6 megás képek mutogatott, és közölte hogy 300 dpibe scennelte ha 6 megás akkor legalább 600nak kell lennie (vagy többnek), elég régi a scenner, majd kap tölem kölcsön egy canont. A képet ugy képzeld el hogy elég sok vanolból áll, ha ránagyitasz akkor ilyen pöttyökből áll amit ugy színezésnél eléggé gáz, utólag macerás retusálni, én a körvonalazásra gondoltam de az sem segitett rajta, lehet hogy egy jobb scennerrel esetleg ha ceruzarajzot áthuzza filcel, vagy tussal (ez meg is történt a képnek egy részén, de nem sokat segített bár vékonyan volt kihúzva), lehet hogy vastagabban kéne, blur-t meg ki kéne próbálni majd megirom neki.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Segitség kéne az 1ik barátomnak, én is ps-ezem, de ebben nem tudok segíteni neki mert nem ilyeneket használok
Kézzel rajzolt képeket scennel be és szeretné kiszinezni, a probléma ott kezdődik, hogy ha bescenneli a vonalak nem folytonosak, és nagyon babra munka retusálni, milyen technikával lehet ezt megkönnyiteni? esetleg milyen program a legjobb erre?Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.