- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Zomby8 #12326 üzenetére
Azt te csak hiszed, hogy elegendő lenne. A Ps alapjában véve mindent memóriából akar megoldani. Egy hosszabb vagy összetettebb feladatnál összesz*rja magát – már bocsánat! A múltkor egy animált bannert csináltam, és bekrepált a memóriahiány miatt. Ezután fogtam, és megcsináltam az egészet After Effectsben, amiben is 1000× olyan komplex animációkat hoztam létre, mint Ps-ben, mégis le tudja renderelni Ramból, hogy lássam is, mit csinálok. Aztán minden további nélkül kirenderelte GIF-be.
Sose próbáltam még videót szerkeszteni Ps-ben (illetve igen, de inkább hagyjuk…), egy olyan dolognál, amiről te beszélsz, képkockánként kéne kimaszkolni a hátteret, amihez a Ps Color Range eszköze nem elég jó. Ahhoz kell egy olyan cucc, mint a Premiere Chroma Key funkciója, ahol is a színen kívül beállíthatod az árnyalat tűrését (ugyanis még a legjobban bevilágított homogén háttéren is előfordulnak árnyékok), a kijelölés szélét (feather) valamint a szélek offsetjét negatív vagy pozitív irányba, ha szükséges. Erre a Ps egyszerűen képtelen, és a világ összes ramja nem elég neki.
Ha meg a munkahelyen ilyen feladat van, akkor meg kell mondani, hogy szerezzenek be feladatorientált szoftvert, mert egy háttér kimaszkolása mozgóképről egyáltalán nem alapfunkció, amit az ingyenesen elérhető videoszerkesztő szoftverek éppen ezért nem is tudnak.
Példának okáért vektoros alakzatokat is lehet rajzolgatni Ps-ben, de ha a nyomda AI-ban kéri a cuccot, akkor vége a dalnak, mert abba nem tud exportálni. Az EPS exportjáról meg ne is beszéljünk… Szóval nem lehet mindent Photoshopban megoldani. Hangszerkesztésre sem jó például.
-
BonFire
veterán
A Photoshop Help menüjében van egy olyan, hogy System Info. Az egy rakás dolgot felsorol, és van benne egy olyan, hogy "Serial number" Bár azt nem tudom, hogy ez miféle szériaszám. Azonban a szériaszám önmagában még nem elég, szükség van még az aktivációs kódra is. A kettő együtt működik csak.
Ha egyetemi licenced van, nem lehet megkérdezni az ügyfélszolgálattól, vagy esetleg újat igényelni? Az bárhol előfordul, hogy elkallódik a kód, főleg az ilyen mailekben küldött meg matricákra nyalt dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest