- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz
#27813376 #19755 üzenetére
Egy kis tévedésben élsz. A mock up nem lúzereknek van kitalálva, hanem olyanoknak akiknek arra esetleg nincs idejük, hogy egy névjegykártya látványtervét elkészítsék. És itt az idő főleg az ügyfél miatt van, mert azt már nem fizeti meg, de elképzelni a végét nem tudja. Szerintem egy igen jó dolog és nagyban megkönnyíti az ember munkáját.
-
OhAi27
tag
válasz
#27813376 #19755 üzenetére
ok koszi.
egyebkent en csodalkoztam mikor linkelted, hogy miert nem hasznalsz egy mockup templatet.
(graphicburgerest pl pont ismertem en is.)azzal, h minden luzer ezt hasznalja nem ertek egyet mondjuk. ezek a templatek szamomra egy vazkent mukodnek, altalaban mindig alakitok rajtuk kicsit a sajat izlesemnek megfelelolen. (Na meg ha minden egyes nevjegykartyanak amit keszitek kulon-kulon mockupot csinalok akkor azzal eleg sok ido elmegy, es az ugyfelek 90%-a ugyse tudja majd, h az egy template.)
-
OhAi27
tag
-
BonFire
veterán
válasz
#27813376 #19748 üzenetére
Nem mondtuk, hogy nem lehet megcsinálni Ps-ben, ez egy lecke volt, van-e benned annyi kreativitás, hogy meg tudd oldani magadtól!
Gondolom az ALT+Fel nyíl másolással többszörözted a térben eltorzított alakzatot, aztán rá egy kis motion blur, körbevágás, éleket kijelölni, sötét alakzattal kitölteni, és sötétíteni rajta, hogy meglegyen a plasztikus hatás. Régen így csináltunk 3D feliratot Ps-ben, volt is anno csomó tutorial róla, csak már rég kiment a divatból az efféle móka.
-
Wyll
őstag
válasz
#27813376 #19525 üzenetére
Nekem ok. Rákattintok, és már akarna is letöltődni a fájl...
Szerk: ja látom már, a mintakép nem jó. Bocsánat, itt a publikus link
-
BonFire
veterán
válasz
#27813376 #19492 üzenetére
Persze, hogy más módszerrel készülnek. 3D modellező programban, pl 3DS Max-ban, ahol két kattintás egy téglatest, és további 3 kattintás a rákerülő textúra. Persze Photoshopban is lehet próbálkozni, csak ahogy a fenti ábra is mutatja, nem igazán hatékony. Viszont elvileg a Photoshop Extended változatában is lehet 3D-zni, csak én nem hiszek benne, hogy érdemi munkára is alkalmas.
Akkor már inkább egy ingyenes Blender, egy feltextúrázott téglatestet talán még én is képes lennék benne létrehozni minden előtanulmány nélkül. Ha mindenképp Photoshopnál maradsz, akkor helyre kell húzgálni az elcsúszott elemeket, akár a Warp eszközzel, de szerintem a Liquify alkalmasabb a feladatra.
Dany007: Ha már a munkahelyi meetingnél tartunk, érdemes megnézned ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest