- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Sk8erPeter #4368 üzenetére
Deke McClelland szerint a „PSD fájlok kompatibilitásának maximalizálása” maga a megtestesült gonosz. Jóval nagyobb fájlméretet eredményez és semmi hátrányát nem érezni, ha kikapcsolod.
-
delta9
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4368 üzenetére
Igen, most olvastam a tiédet, bocs, nem mindig vagyok itt. Leginkább szakaszosan és ömlesztve
Ha van elég helyed a HDD-n akkor használhatod a komp. max-ot. Kicsivel nagyobb helyet foglal ugyanaz a file. Érzésre nincs nagy jelentősége, még nem futottam bele ebből eredő hibába, de ha egyébként nem használsz psd fileokat, akkor mindegy is. PSD file azért jó, mert layeres és szerkeszthető marad később is. Pl. JPEG-be mentéskor összeolvasztja az összes layert és nincs átlátszóság sem, tehát ha módosítani kell rajta utólag, az lehet, hogy rettentő bonyolult és sok pluszmunkával járhat, ha nincs meg a PSD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest