Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple Watch
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Közben találtam egy olyan megoldást, hogy export helyett a Print menüpontot használom, és itt a PrimoPDF nevű programot állítottam be kimenetnek, és itt leméreteztem A4ről A5re. Természetesen a print beállításoknál composit pdf-et állítottam be, illetve cmyk színteret. Első ránézésre tök jól megcsinálta, de nem tudom, hogy ez nyomdában megállja-e a helyét. Sajnos csak ezt a megoldást találtam, hogy ne kelljen az egész - 40 oldalas - kiadványt újra csinálnom.
u.i.: A hajszálvékony vonalak (az alsó layer átütése a felsőn) még mindig megvannak pdfben, de mivel ugyanolyan vastagok 50%-os nagyításnál is, meg 1600%-nál is, ezért nem hiszem, hogy ez nyomtatásnál fog látszódni (legalábbis nagyon remélem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest