- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
polit
csendes tag
hallo! nézz meg egy video2brain tanfolyamot szeintem ez hozza a ki a legtöbbet
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
adobe dreamweaver cs4 szoftverrel szerkesztgetek weblapot. Lenne egy kérdésem:
Fotót illetve adatot tartalmazó táblázatokat kell készítenem, közel 1200 db. Az adatok felvitelével kapcsolatban kérdezném, hogy lehetséges -e a következő:
A táblázatokba kb 80 szót kell felvinni, természetesen minden táblázatba más szót. A szavak hivatkozást is tartalmaznak. A kérdésem ehhez kapcsolódik, ahogyan azt fent már említettem 1200 db táblázatról van szó, és nem szeretném mind az 1200 táblázat aktuális cellájába beleírni az adott szót, illetve linkelni, egyszerűbben szeretném megoldani. Arra gondoltam, hogy egyszer felvinném az adatokat hivatkozással, majd a táblázatba beillesztenék egy jump menuhoz hasonló "valamit, amiből szerkesztésnél csak kiválasztanám az adott szót, amihez már hivatkozást társítottam, és így viszonylag hamar ellehet készíteni a táblázatokat. (mellékeltem egy képet, hátha úgy érthetőbb)Ez lehetséges?, ha igen akkor melyik funkcióval?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Próba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest