Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj
    őstag
    válasz cigam üzenetére #547

MOV ban kaptam, gondolom abban kellene vissza adnom, de még ha mondták volna sem tudtam volna mást választani. Most néztem videót hogy milyen egyszerű a media encoderben beállítgatni az kimentést, na ez nekem nagyon nem sikerült, már nem tudom mit írt pontosan valami olyasmit h connecting to something, de nem történt semmi, nem jelent meg jobb oldalt az a menü mint a videóban. Lehet kicsit másképp csináltam mint ahogy itt mutatják, ma megpróbálom ezzel a módszerrel.

Leginkább arra lennék kíváncsi hogy mi a helyes munkafolyamat mikor szét van osztva így a munka? Tehát van 1 vágó, aki összeállítja a videót és végső exportot készíti, és vagyok én, akinek ide ad rövid snitteket, hogy javítsak rajta ezt-azt, MAJD ha kész, nekem kell rá szöveget animálni, lehetőleg afterben hogy minél izgalmasabb mozgása legyen legyen.

Ez utóbbinál nem tudom mi lenne a legokosabb eljárás, ide is snittenként kérjem, és egyenként rakjam rá az szöveget? Ezzel az a bajom hogy így nem látom a teljes klippet, és lehet nem passzolnak majd az animációk. Pontosabban, nekem a klip végén újrakezdi majd, és nem érzem át dinamikáját át teljes videónak.

Ha ilyen 2 fordulós export import lesz, akkor nem romlik jelentősen a snittek minősége? Az utolsó lépés mindenképp az kell legyen, hogy visszaküldöm és a vágó final cutban, kicseréli a snitteket, zenét rak alá, és onnan menti a finalt?

Kösz

Új hozzászólás Aktív témák