- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Mc Elec
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült a mentési művelet.
Valóban NTFS, így mondom, gondolom csak írni sikeredett rosszul.
A vételár egy kissé borsos, de az alkotók beleépítettek egy kiskaput, ugyanis a doksik megnyithatóak a törölt helyről és utána szabadon menthetőek bárhova, illetve a tömörített álományok szintén megnyithatóak és bárhova kitömöríthetőek.
Mivel nekem csak a dokumentumok voltak értékessek ezért egy fillér nélkül vissza tudtam őket szerezni.
Köszönöm a segitséget és a tippeket is.
Most már bent csücsül egy plusz vincsi (1.6 Gb) és kineveztem közvetlen dokumentum mappának.
Többet nem szeretnék így járni! -
Mc Elec
csendes tag
Tehát a helyzet a következő:
Adva vagyon egy 40 G-ás vincsi, 2 darab partició:
C: 8 Gb NTSF - oprendszer XP.prof.
D: 32 Gb NTSF
A történet: NTSF-ről FAT32 re akartam konvertálni ez a c: nél sikerült.
Format C: - telepít Win 98 utána XP újtelepítés és véletlen elnyúlás következtében törlődtek a particio bejegyzések.
Azóta újra particionálva:
C: 8 Gb Fat 32 - Win 98.
D: nincs könyvtárszerkezet, nincs formázva.
A menteni való adatok a D: -n maradtak.
Az a kérdés, hogy kilehet e valamilyen módszerrel szedni onnét az adataimat?
létezik e olyan progi ami kívüről tudja a lemezt kezelni?
Ebben kellene a segítségetek, de nagyon.
Én sajnos nem tudom, hogy hogyan áljak neki, csak elképzelésem van arról, hogy valamilyen olyan progi kellene ami látja a wincsi fizikai felöletét és scennelni tudja és, hatalál értelmezhető adatot azt hozzáférhetővé teszi.
Persze ehez kellene valamilyen könyvtárszerkezet, de az most csak a rédi törölt NTSF van rajta.
Kérlek segítsetek!!!
Jó tanács azoknak akik még nem jártak így: Tegyetek be egy kicsi wincsit pluszba és alapból irányítsátok át a dokumentum mappát a pót wincsire! Már van az én gépemben is, sajna késő bánat!
Köszi előre is! Mc Elec.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest