Keresés

Aktív témák

• Mc Elec

csendes tag

Sziasztok!

Sikerült a mentési művelet.

Valóban NTFS, így mondom, gondolom csak írni sikeredett rosszul.

A vételár egy kissé borsos, de az alkotók beleépítettek egy kiskaput, ugyanis a doksik megnyithatóak a törölt helyről és utána szabadon menthetőek bárhova, illetve a tömörített álományok szintén megnyithatóak és bárhova kitömöríthetőek.

Mivel nekem csak a dokumentumok voltak értékessek ezért egy fillér nélkül vissza tudtam őket szerezni.

Köszönöm a segitséget és a tippeket is.

Most már bent csücsül egy plusz vincsi (1.6 Gb) és kineveztem közvetlen dokumentum mappának.

Többet nem szeretnék így járni!

:)):)):)):)):))

• Mc Elec

csendes tag

válasz Polesz #2 üzenetére

Köszi, hogy írtál!

Nem értem: ''Gondolom megveszed és törés nem kell''.

Milyen kulcsszóval kerressek?

• Mc Elec

csendes tag

Tehát a helyzet a következő:

Adva vagyon egy 40 G-ás vincsi, 2 darab partició:

C: 8 Gb NTSF - oprendszer XP.prof.

D: 32 Gb NTSF

A történet: NTSF-ről FAT32 re akartam konvertálni ez a c: nél sikerült.
    Format C: - telepít Win 98 utána XP újtelepítés és véletlen elnyúlás következtében törlődtek a particio bejegyzések.

Azóta újra particionálva:

C: 8 Gb Fat 32 - Win 98.

D: nincs könyvtárszerkezet, nincs formázva.

A menteni való adatok a D: -n maradtak.

Az a kérdés, hogy kilehet e valamilyen módszerrel szedni onnét az adataimat?
    létezik e olyan progi ami kívüről tudja a lemezt kezelni?

Ebben kellene a segítségetek, de nagyon.

Én sajnos nem tudom, hogy hogyan áljak neki, csak elképzelésem van arról, hogy valamilyen olyan progi kellene ami látja a wincsi fizikai felöletét és scennelni tudja és, hatalál értelmezhető adatot azt hozzáférhetővé teszi.
    Persze ehez kellene valamilyen könyvtárszerkezet, de az most csak a rédi törölt NTSF van rajta.

Kérlek segítsetek!!!

Jó tanács azoknak akik még nem jártak így: Tegyetek be egy kicsi wincsit pluszba és alapból irányítsátok át a dokumentum mappát a pót wincsire! Már van az én gépemben is, sajna késő bánat!

Köszi előre is! Mc Elec.
    :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Aktív témák