- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
...
-
stann
tag
UP!
-
stann
tag
Hali!
Én már több verzióval, kombóval próbálkoztam, de több napnyi nyüstölés után is képtelen vagyok összehozni a MobiMouse-t a Readerrel! 1x sikerült, amikor a Mobimouse még próbaverzióbvan volt, és pár napig jó volt, de ''okosítás'' után ugyanúgy nem lehet a readerben Mobimouset használni, pedig az ikonja ott van, csak ki van fagyasztva. Most már a próbaverzió sem működik.
Ha valaki tudna adni egy Acrobat Reader verziószámot egy Mobimouse verziószámmal, amik tuti működnek együtt, nagyon megköszönném!!! Mert lassan már megőrülök!
Köszi! -
.:ADAM:.
aktív tag
Bár nem pont illeik a témába, de aki használ acrobat reader-t az hasznát veheti, az eredmény tényleg meglepő, igen jelentős a gyorsulás:
o keressük meg az Adobe Acrobat foldert valahol a Program Files-ben
o alatta kell lennie egy plug_ins könyvtárnak
o ezt azon nyomban nevezzük át plug_ins_disabled-re
o hozzunk létre egy plug_ins könyvtárat és a disabledből másoljuk vissza a következő fileokat: EWH32.api, printme.api, search.api
o nyissunk meg egy PDF dokumentumot és mérjük le az időt, amíg betöltődik a program
ctrl+c , ctrl+v from plastik.hu... -
Superman
nagyúr
Beszereztem az Akadémiai MibiMouse 4.0 - át és beépülő modulja révén tökéletesen kezeli a .pdf doksikat. Köszönöm a tanácsokat fiúk.
-
Superman
nagyúr
Na emberek, köszönöm a válaszokat. természetesen mindenki legális programokat használ ezen a fórumon és kész.
Amiket javasoltatok, azoknak utánanézek és persze a ''beszerezési forrásoknak'' is, persze szigorúan legális úton.
Ez nálam elvi kérdés. -
L3zl13
nagyúr
Igazad van, és mint tudjuk mindenki csak legális szoftvert használ.
Nem mintha arra akarnám rávenni, hogy használj illegális szoftvert.
Vannak erre legális megoldások is, bár nem tudom mennyire jók.
Pl ez:
http://www.solidpdf.com/
Van belőle 15 napos trial.
PS
Másrészt honnan tudod, hogy neki nem éri meg a továbbiakban beszerezni egy Acrobatot? Vagy egy Acrobathoz való mobimouse-t? -
L3zl13
nagyúr
Acrobattal (nem reader) szerintem el tudod menteni az egész doksit Wordbe is.
Kérdés a formázást mennyire marad meg. Néha el szokta b@szni ha jól tudom.
Vagy ráküldessz egy OCR progit a pdf-re és word-be mented az eredményt. -
Superman
nagyúr
A probléma a következő: kaptam fordításra egy informatikai könyvet, angol nyelvű, elég vastag. Korábban nem használtam, de most nagyban megkönnyítené a munkámat, ha Mobimouset tudnék használni, ámde a könyv pdf formátumban van. A Mobi pedig ezen nem működik, mert default állapotban egy kezecske jelenik meg a lapon, amivel görgetni, lapozni lehet, de nem nyilacska.
A saját megoldásom helyett keresek egy jobbat: txt - be áttettem, utána Wordbe, de az ábrák és a fényképek elvesztek és ezek nagyon fontosak. Tud valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest