- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Elcsesztem a VIA Bus Master IDE Driverset.Szerintem az a baj, hogy először az alaplapi cd-n lévő drivert raktam fel, ami csak Win2000-et támogat, és utána hiába raktam fel a legújabb XP-set, megmaradt a góc
.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Amikor kigyutt uj belule en mindig radobtam az elozore mindenfele leki furdalas nelkul es nekem soha nem vot belule bajom, legalbbis eddig...
Aszt hogy mennyyivel gyorsabb asz pasz en a stabilitast kerestem, foleg az acorp e starsainal hiszen ezek ugyis irodai konfigok votak...:- ))))
udv
neduddki -
mcs
veterán
És ezt csakis rögtön oprendszertelepítés után érdemes felrakni?
Úgy örülnék, ha installált dolgokra is lehetne telepíteni.Azzal, hogy nincs felrakva, kb. hány %-ot veszítek a gép driveres teljesítményéből?
Egyébként már az nagyon furcsa, hogy az UT(az első) deathmatch 4 bottal átlag 22-24 fps-t megy(ezért mindig letiltom a hangkarit, így átlag 32-35-öt megy), képes lemenni 13-ra is, pedig tök lowon(az ini beállításokkal együttvéve) van az egész gáma.Mindenem megvan a játékhoz, 540 Mhz, 256 ram, és gf4 mx440, és így is fikául megy hanggal.
[Szerkesztve] -
mcs
veterán
Kösz a segítséget
!Ha lesz alkalmam rá, egy Windows reinstall után fogom felrakni, nem akarok a szerencsével játszani
.Felesleges lenne most újraraknom az XP-t, mert baromi stabilan megy a gépemen, pedig mem csúcskonfigom van(Celeron 540Mhz, 256 sd ram, gf4mx440).Nah mindegy, majd máskor
........
-
mcs
veterán
Sziasztok!lyen lapom van, és találtam a telepítő cd-jén egy Via 4 in 1 Service Packet.Nos, az a helyzet, hogy gondolkozok a telepítésén, mert olyakat ír a readmeje, hogy növeli a chipset, és a rendszer teljesítményét(improve performance).A driver verziója 1.24, és azt is írja a readme, hogy lehet frissíteni a Via hivatalos honlapjáról.Szerintetek érdemes lenne feltelepítenem?Ha feltelepíteném, minden drivert(vga, hangkari) újra kell raknom?Előre is kösz a segítségeteket, és légyszi minél előbb válaszoljatok, mert már nem bírok magammal
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged