Keresés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Hát most mit mondjak. Az Acorpé az Abit? Akkor miért van az, hogy az Abit sokkal jobban tunuingolható, míg az Acorp egy legjobb esetben is középkategóriás termék, na és persze a felhasznált anyagoknak megfelelően gondolom, sokkal olcsóbb, mint az Abit.
    Más: én könyvekből tanultam programozni és elhittem, amit leírnak. Nem tudom te hogy vagy vele, lehet, hogy létrehozol egy külön programnyelvet, gratulálok hozzá. Az újságok cikkeit nem kell 100% - san komolyan venni, de ha nem tesszük meg, akkor minek veszzük őket? csak azért, hogy elszórjunk egy pár ezrest?
    Mellesleg még mindig nem tudtál megfeleő bizonyítékot felsorakoztatni amellett, hogy az Acorp = Abit. Ez olyan, mintha azt mondanám: a Visual Basic hasonlít a C - re bizonyos vonatkozásban, tehát ugyanaz. Pedig korántsem.
    Karib: nem értem a véleményedet teljes egészében. Szerinted az Acorp ugyanolyan minőséget képvisel, mint az Abit? Számos emberrel találkoztam már ez ügyben, de nem volt olyan, aki elégedett lett volna az Acorppal. Nem véletlen az, hogy ha tesztelnek alpokat, csak nagy ritkán kerül szóba az Acorp. Egyébként én bármilyen tesztet olvastam is, az Acorp minőségben, megbízhatóságban mindig elmaradt az Abittól. Az Acorp 6Via85P például egyszerűen tunungolhatatlan, megbízhatatlan, esetleg az Office fut rajta ideig - óráig. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Abit ne gyártana selejtet, de az Acorp szerintem gagyi.

• Superman

nagyúr

Ez így gyenge indoklásnak tűnik. Az összes nagy gyártó szinte tajvani. Ezzel az erővel mondhatjuk azt, hogy valamennyien egy szupertrösztben egyesültek, csak éppen felosztották a piacot maguk között: az Asus gyártja a csúcskategóriás cuccokat, az Abit a középkategóriásat, az Acorp pedig az alsó szintet. De hol van komoly bizonyíték erre? Ugyan már. Olvass el egy komoly szaklapot, sehol nem írnak ennyire légből kapott dolgokat. Én is mondhatom, hogy az ismerősöm ismerőse ezt meg azt mondta, meg kiskereskedése van, de attól még nem látta a tajvaniak egymás közötti szerződéseit.
    Csak meg kell nézni egy Abit és egy Acorp videokártyát. Egyik cég sem arról híres, hogy a profiljába vágna, de az Abit egyre jobb minőségben gyártja a VGA kártyákat, míg az Acorp még mindig a lejárt TNT 2 - vel szerencsétlenkedik. Ráadásul a Chip Magazin egyik számában azt gyanították, hogy az Acorp felvásárolta az NVidiától azokat a TNT2 chipeket, amik nem mentek át a minőségellenőrzésen és ezért visszavett a mag és a memóriaórajelekből, átlagosan mintegy 10 - 15% - ot, így az má csaknem a béka fenekét súrolja. Mi ez, ha nem gagyigyártás?

• Superman

nagyúr

Az Acorp tényleg nem az igazi tuningra és most általánosságban beszélek. Az irodai alkalmazások elfutnak rajta, de egyebet igazából ne várjunk tőle. Nem egy aszfaltszaggató csúcsmodell egyik Acorp alaplap sem és a megbízhatóságukkal is van gond bőven. Tehát inkább valami más: még inkább Tomato. ha végignézzük az alaplap palettát, akkor szembetűnő, hogy mindegyik cég tud újítani az öldöklő alaplap versenyben, csak éppen az Acorp nem. Nekem is volt egy ilyen alaplapom, azért mondom ezt.

Aktív témák