Hirdetés

Aktív témák

• Superman

nagyúr

Hát most mit mondjak. Az Acorpé az Abit? Akkor miért van az, hogy az Abit sokkal jobban tunuingolható, míg az Acorp egy legjobb esetben is középkategóriás termék, na és persze a felhasznált anyagoknak megfelelően gondolom, sokkal olcsóbb, mint az Abit.
    Más: én könyvekből tanultam programozni és elhittem, amit leírnak. Nem tudom te hogy vagy vele, lehet, hogy létrehozol egy külön programnyelvet, gratulálok hozzá. Az újságok cikkeit nem kell 100% - san komolyan venni, de ha nem tesszük meg, akkor minek veszzük őket? csak azért, hogy elszórjunk egy pár ezrest?
    Mellesleg még mindig nem tudtál megfeleő bizonyítékot felsorakoztatni amellett, hogy az Acorp = Abit. Ez olyan, mintha azt mondanám: a Visual Basic hasonlít a C - re bizonyos vonatkozásban, tehát ugyanaz. Pedig korántsem.
    Karib: nem értem a véleményedet teljes egészében. Szerinted az Acorp ugyanolyan minőséget képvisel, mint az Abit? Számos emberrel találkoztam már ez ügyben, de nem volt olyan, aki elégedett lett volna az Acorppal. Nem véletlen az, hogy ha tesztelnek alpokat, csak nagy ritkán kerül szóba az Acorp. Egyébként én bármilyen tesztet olvastam is, az Acorp minőségben, megbízhatóságban mindig elmaradt az Abittól. Az Acorp 6Via85P például egyszerűen tunungolhatatlan, megbízhatatlan, esetleg az Office fut rajta ideig - óráig. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Abit ne gyártana selejtet, de az Acorp szerintem gagyi.

Aktív témák