Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winterdark

csendes tag

:W Na minden problémát megoldottam, kivéve a WLAN kérdést :O Nem engedi feltelepiteni az Intel driverét, pedig elméletileg az van benne :W Mert mikor rámegyek a driver letötésekhez, csak az intel driver van fent, a kézikönyvben viszont vmi Invilink wirlelessről it :F Googleben meg sehol nem találtam drivert ehhez a modellhez. Aki tudja milyen wlan drive kell a TM2490 hez, az irja már le.

előre is köszönöm :R

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• Winterdark

csendes tag

Sziasztok! kb. 1 hete vettem egy Acer TravelMate 2490 es notebookot és gondoltam leformázom a vinyót, particionálok kedvemre, mivel nem igazán jött be ahogyan az Acer feltelepítette. Én meg naivan, abban tudatban, hogy már 100x telepitettem újra a gépemet, azt gondoltam ez is simán fog menni ... hát tévedtem. Fogdtam egy eredeti Windows XP Home CD-t, biosban beállítottam hogy bootoljon cd-ről. Bebootolt, majd leszedtem a 2 particiót+ a rejtett. csináltam 2 ntfs particiót, formáztam a c:. windows felment, minden ok. DE mikor bekapcsoloma gépet vagy újraindítom, felajánlja hogy Windows XP HE vagy Windows XP HE op rendzsert akarok indítani :Y Ha az első nyomok elindul, ha a másodikra, akkor vmi hibát ir ki, hogy nem sikerült vmit telepiteni. Oké, mondom. Inditottam az első Windows XP HE, majd betettem a Windows CD-t. Majd javítás. Semmi :W. Na majd a Sajátgép, tulajdonságokban, találtam vmi bootos menüt (igen, mezei pc user vagyok :DDD ). ott rákattintottam a ''szerkesztve'' menüre. Majd kitöröltem a második windowsos bekezdést. Majd restart. MÜKŐDIK MINDEN :DD De utána belegondoltam, ennek nem igy kéne müködni, szereztem egy Win Prof SP2 CD, az meg nem akar bootolni (ha jól emlékszem, már vki irt hasonló problémát) :W Erre visszatettem az Home ot, de most csak 1 particiót csináltam, minden felment és láss csodát. MÜKÖDIK :DD Most szeretném újratenni és particiónálni, csak attól félek hogy megint szar lesz :F Najó, majd holnap elszórakozok vele, jó dolog irodában dolgozni ahol a főnök épp szabadságon van :D Most felakartam tenni a drivereket, DE a lan + wlant nem tudom feltenni :W A többi driveren volt egy setup ikon, rányomtam és minden fasza lett, de ez a 2 nem akar felmenni :W Próbáltam manuálisan, hogy illesztőprogram frissítése, de nem megy :W Ha vki megtudná mondani, hogy kell azt megköszönném. A particiós és a windows prof nem bootolása miatt meg nem aggódok annyira, a windows már csak ilyen :( Ez az első hozzászolásom a fórumon, de amint látom jó hosszúra sikerült :)

üdv,

Laci

Új hozzászólás Aktív témák