Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winterdark
csendes tag
Na minden problémát megoldottam, kivéve a WLAN kérdést
Nem engedi feltelepiteni az Intel driverét, pedig elméletileg az van benne
Mert mikor rámegyek a driver letötésekhez, csak az intel driver van fent, a kézikönyvben viszont vmi Invilink wirlelessről it
Googleben meg sehol nem találtam drivert ehhez a modellhez. Aki tudja milyen wlan drive kell a TM2490 hez, az irja már le.
előre is köszönöm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Winterdark
csendes tag
Sziasztok! kb. 1 hete vettem egy Acer TravelMate 2490 es notebookot és gondoltam leformázom a vinyót, particionálok kedvemre, mivel nem igazán jött be ahogyan az Acer feltelepítette. Én meg naivan, abban tudatban, hogy már 100x telepitettem újra a gépemet, azt gondoltam ez is simán fog menni ... hát tévedtem. Fogdtam egy eredeti Windows XP Home CD-t, biosban beállítottam hogy bootoljon cd-ről. Bebootolt, majd leszedtem a 2 particiót+ a rejtett. csináltam 2 ntfs particiót, formáztam a c:. windows felment, minden ok. DE mikor bekapcsoloma gépet vagy újraindítom, felajánlja hogy Windows XP HE vagy Windows XP HE op rendzsert akarok indítani
Ha az első nyomok elindul, ha a másodikra, akkor vmi hibát ir ki, hogy nem sikerült vmit telepiteni. Oké, mondom. Inditottam az első Windows XP HE, majd betettem a Windows CD-t. Majd javítás. Semmi
. Na majd a Sajátgép, tulajdonságokban, találtam vmi bootos menüt (igen, mezei pc user vagyok
). ott rákattintottam a ''szerkesztve'' menüre. Majd kitöröltem a második windowsos bekezdést. Majd restart. MÜKŐDIK MINDEN
De utána belegondoltam, ennek nem igy kéne müködni, szereztem egy Win Prof SP2 CD, az meg nem akar bootolni (ha jól emlékszem, már vki irt hasonló problémát)
Erre visszatettem az Home ot, de most csak 1 particiót csináltam, minden felment és láss csodát. MÜKÖDIK
Most szeretném újratenni és particiónálni, csak attól félek hogy megint szar lesz
Najó, majd holnap elszórakozok vele, jó dolog irodában dolgozni ahol a főnök épp szabadságon van
Most felakartam tenni a drivereket, DE a lan + wlant nem tudom feltenni
A többi driveren volt egy setup ikon, rányomtam és minden fasza lett, de ez a 2 nem akar felmenni
Próbáltam manuálisan, hogy illesztőprogram frissítése, de nem megy
Ha vki megtudná mondani, hogy kell azt megköszönném. A particiós és a windows prof nem bootolása miatt meg nem aggódok annyira, a windows már csak ilyen
Ez az első hozzászolásom a fórumon, de amint látom jó hosszúra sikerült 
üdv,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na minden problémát megoldottam, kivéve a WLAN kérdést
Nem engedi feltelepiteni az Intel driverét, pedig elméletileg az van benne
Googleben meg sehol nem találtam drivert ehhez a modellhez. Aki tudja milyen wlan drive kell a TM2490 hez, az irja már le.
Ha az első nyomok elindul, ha a másodikra, akkor vmi hibát ir ki, hogy nem sikerült vmit telepiteni. Oké, mondom. Inditottam az első Windows XP HE, majd betettem a Windows CD-t. Majd javítás. Semmi
). ott rákattintottam a ''szerkesztve'' menüre. Majd kitöröltem a második windowsos bekezdést. Majd restart. MÜKŐDIK MINDEN
De utána belegondoltam, ennek nem igy kéne müködni, szereztem egy Win Prof SP2 CD, az meg nem akar bootolni (ha jól emlékszem, már vki irt hasonló problémát)
Most felakartam tenni a drivereket, DE a lan + wlant nem tudom feltenni
Ez az első hozzászolásom a fórumon, de amint látom jó hosszúra sikerült