- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
megprópálom, köszi. trükközve, de kiszedtem belőle a serialom.
azóta el tudtam indítani a recovery managementet, clean install után, net nélkül lehet csak elindítani. készítettem egy recovery hdd-t, kicseréltem a gépben a hdd-t az ssd-re és az acer oldalán lévő guide alapján próbálnám visszaállítani. azt állítja, hogy "A számítógépen nem lehet visszaállítani alapállapotba. Nem található egy szükséges meghajtópartíció."
Szétb@sz az ideg már ettől.
Remélem működni fog a javaslatod.
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam E5-511 van és ott is ez a szitu. Feltettem legacyba és kb 2mp-ig működik a touchpad indulás után. Uefibe már megy de így is van, hogy néha beránt félre. Külső egeret rádugva jól működik de ha használva van akkor meg nem asztal közelbe van vele az ember. -.-
Meg ez a hülyeség is, hogy 2014-ben sorrendbe kell valamit feltenni, hogy működjön.Idővel kb minden rosszabb lesz, mint régebben. Vagy csak azért tesznek be ilyen "feature"-t, hogy ha már olcsón vetted akkor szívjál is valamivel...
-
Vermilion69
aktív tag
-
Vermilion69
aktív tag
Szerintem kontakthibás.. az asztali gépemnél volt ugyanilyen a monitor, hogy elkezdett csíkozni abban a sorban, ahol voltak a betűk és ha hátul megmozgattam a monitor bemenetét, akkor már nem volt csíkos..
Gondolom laptopoknál is lehet ilyen.. annyira jó, tök új gép, és már 3 baja van, ami miatt megy a szervizbe.. pedig annyian le akartak beszélni róla, de csak megvettem.. -
atenza
senior tag
Így tökéletesen működik
Érdekes hogy a win7-el alapból volt touchpad nem kellett semmit telepíteni, de mostmár win8.1 alatt is jó.
Egy dolog még fura, az eszközkezelőben az usb 2.0-nál felkiáltójelet ír :S
Van amúgy lehetőség magyarítani a billentyűzetet? A gombok sima kipattintósak ugye? Mert az Y-Z-t akkor fel lehetne cserélni fizikailag, be lehet valahol szerezni ékezetes gombokat?
Nekem nem lenne gond, de szülőknek vettem és nekik jó lenne -
-
spammer
veterán
1-1.5 gigával használtam, alap dolgokra elég volt ennyivel is. Nyilván a böngésző sok lappal képes megenni, vagy egy nagyobb PS file is kajálja, de átlagos használatra elegendő azért. Bár én linuxot akarok majd tolni rá, elementary OS 300 mega ramot eszik, vagy egy másik disztró éppen csak 130-at alapjáraton, az meg kb. semmi.
Szétszerelésnek én is utána nézek majd, ha lesz időm valamikor, de egyelőre jó így is.
-
spammer
veterán
Ezen kívül sok időm nem volt vele foglalkozni meg tesztelni, holnap próbálom majd.
Angol bill, van numerikus pad, ezért kicsit balra csúszik a normál bill ugye, nekem kicsit furcsa, de nyilván szokható. Billentyűk nem rosszak, szigetes, de sokat még nem volt időm gépelni meg próbálgatni. Megszokás kérdése ez is. Touchpad elég nagy, egybe van építve az egérgombokkal, sima felületű, ami nekem előny, utálom a recés/érdes touchpadeket. Akksi be ven építve, ez nem tetszik, mert bár lehet, hogy szebb, szétszerelés nélkül nem lehet kivenni, illetve külön "rekesz" sincs a vinyónak, ramnak, ilyesminek, egyben van az alja, le kell szedni az egészet, ha mókolni akarsz. Bár az is lehet, hogy a bill alá van beépítve a vinyó és a RAM, az akkor még nagyobb szívás bővítés szempontjából. A kijelző az árnak megfelelően korrekt, 1366x768, ledes, jó erős fénye van, bevilágítás azért sötét háttérnél eléggé látható, de ennyi pénzért nem várhat senki minőségi IPS-t.
Celeron N2840 Dual Core, Intel HD Graphics, de hogy konkrétan melyik, azt nem írja, majd valami progival ki kell túrni, 2 GB Ram, 500 GB HDD. 3 db USB, egyik 3.0-ás., egyik usb bal oldalt, összes többi minden hátul, még a jack csati is.
-
spammer
veterán
7-es volt a pendrive-on, de ha semmi sem megy, akkor a 8-as következik. Most épp linux (elementary OS) megy fel pendrive-ra újra, más beállításokkal, más programmal írva. Beszámolok majd, hogy mi a helyzet.
(#28961) sepsi0 legacy és boot menu bekapcsolva, igen, most próbálkozom az újra kiírással más programmal, meglátjuk. Köszi a videót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest