- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azur
tag
válasz
mondeo61 #35515 üzenetére
Hello, az a gond az emmc az alapra van integrálva tehát azt nem tudom kivenni azt sem tudom melyik az, viszont van benne bővítőhely oda tettem az m2- es SSD-t de a boot menüben nem látom nem lehet beállítani, hogy arról bootoljon
Persze közben már annyit nyomkodtam a biost, hogy jelenleg már nem is tudom előhozni, úgyhogy lassan tényleg megy a kukába
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
mondeo61 #35356 üzenetére
Vettem egy USB wifi adapter szóval azzal hasítania kéne majd. Este kipróbálom. Órákat szenvedtem a driver-ekkel és minden egyes alkalommal mikor elfelejtem, hogy ilyen szívok vele. Szóval remélem most már sokkal jobb lesz. €10 volt a tp-link adapter. Sajnos az elvesztegetett órák már nem jönnek vissza.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
mondeo61 #35356 üzenetére
UK-ban vettem és Win 8-al jött. Azóta ugye frissült 10-re. Megnéyem amit linkeltél ha az sem akkor letisztítom a driver-eket aztán majd felrak valamit. Wifi stick-em sajnos otthon marad, most vendégségben vagyok itt 2 hétig. Ritka pillanatok egyike mikor használnám a gépet, de a net szenvedés.
-
Throme
veterán
válasz
mondeo61 #31855 üzenetére
Az 51-es verziót használom (előd modell), nem egészen 2 hónapja.
Hardver az ugyanaz.
Régebbi játék során pörgött fel a ventilátor, a cpu olyan 75°-80° körül ment. Újakat meg se próbálom futtatni, nem erre találták ki...
Valamint képszerkesztésnél, de ott nem annyira.Azt mondják az U-s procival, és sima intel HD video chippel nem lesz gond a hűtés.
Valóban zsúfolt a belseje, kis hely végettÉn inkább a zsanér miatt aggódom, mert viszonylag könnyű felnyitni-lecsukni a fedelet. Az 52-esek már feszesebbek, ahogy próbáltam.
Sima netezésnél hangtalan és nem melegszik.
Akksija egész jól bírja. Játék az szívja.
51-est azért választottam, mert jobb a bill. kosztása, matt a kijelzője. Az 52-es kapott egy üveglapot a kijelzőre, ami visszaveri a fényt, de egész szép a képe.
Szabadban kevés lesz a fényerő, ebben nem olyan acélos.
Az 52-esnek eggyel több USB3 portja van, ami szerintem előny.Hordozni kényelmes, nagyon könnyű gép.
Nekem az ujjlenyomat olvasó néha nem működik, még nem tudom az okát.
A 256Gb háttértár elméletileg PCI-e. Nekem nincs összehasonlítási alapom ssd-ket tekintve, eddig HDD-s gépem volt, ahhoz képest meg minden ssd gyors.
A fedlap nem annyira merev, ez a vékonyságából adódik, de hát ki az a marha aki hajlítgatja?!
Mindennapi használatra szerintem jó választás.
Nálam fontos szempont volt a bill háttér világítás (nem szabályozható az auto kikapcsolása, kb 10-20mp után off), és a konfig, meg hogy már végre kis, vékony, könnyű gépem legyen, és nem igazán találtam mást.Jah, a RAM az alaplapra integrált, nem bővíthető később!
Azért azt a pink-et gondoljátok át, vagy nézzétek meg élőben....
szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest