- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChME
tag
válasz
XIII Ramses #1431 üzenetére
Van a Neronak egy DriveSpeed cucca, már jópár verzió óta benne van. Itt ha le van korlátozva, akkor látni fogod, de ha nincs, akkor szerintem a meghajtó tud annyit (sajnos).
Amúgy sima adatmásolásnál annyi? -
Tataniko
tag
válasz
XIII Ramses #1027 üzenetére
Vissza kell olvasni, mindent leirtam, tettem fel képeket is.
Acer 3100 5100 5110 -re alkalmazható. Most azon dolgozom, hogy hogyan lehetne a vga-t x1300 -ra moddolni ténylegesen 4 pipe-al.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
válasz
XIII Ramses #964 üzenetére
Nekem ugyan acerbkdisc01 a neve és 2,83GBos, de szerintem a Tiéd is jó. Nálam Xp telepítés végén ajánlotta fel.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
válasz
XIII Ramses #955 üzenetére
Hello!
Félig tudok segíteni. Ha kiírtad a recovery lemezt Xp home telepítés után/közben, akkor ha arról bootolsz visszarakja az alap rendszert. Viszont azt sajnos nem tudom működik-e ez a megoldás, ha törlöd a ''-'' partíciót.
Mindenesetre én töröltem, nem hiszem, hogy bármikor fel szeretném rakni azt a lassú, gyári rendszert. -
vert!g0
csendes tag
válasz
XIII Ramses #955 üzenetére
A biosban nem tudom a pontos boot sorrendet, de szerintem biztosan be lehet állítani, amúgy ha nincs a gépen OP rendszer akkor autómatkusan a segédpartícióról fog bootolni elvileg. Szóval ha vissza akarod rakni a windows-t akkor formázod a winyót és elvileg menni fog a telepítés. Még nem próbáltam, de elvileg így kellene lennie
-
pgyuf
tag
válasz
XIII Ramses #857 üzenetére
Nem tom', de én biztosan belenéztem volna mielőtt megveszem, hogy milyen is a proci (illetve az interneten). Jó hír, hogy S1-es processzor foglalata van, ugyanolyan, mint a 2 magos X2-nek. Szvsz később egy bios frissítéssel meg lehetne oldani, hogy felismerje az X2-t. Aztán lehet, hogy nem gondolom jól, de akkor miért ilyen foglalattal építették? Ez az egyedüli S1-es foglalatba helyezhető Turion 1 magos processzor.
pgyuf -
Chili7
őstag
válasz
XIII Ramses #857 üzenetére
Jól hallottad: 3 partíció van.
Rosszul hallottad: lehet újrapartícionálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest