-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozesgy
tag
válasz
wgaborw #14102 üzenetére
Szia.
Nekem is volt problémám az ujlenyomat olvasóval, mert nem tudtam a BIOS-ba belépni, de azt javasolták, próbáljak meg BIOS-t frissíteni, és talán megoldódok a probléma.
Kicsit féltem tőle, mert garis révén ha elrontom, szervíz, és azt nem szerettem volna.
2 hónapja megcsináltam, csak elfelejtettem a fórumra kiírni, hogyan is történt.
Az ACER oldalról letöltöttem a legfrissebb BIOS-t a gépemhez, és befrissítettem (40 másodperc volt kb) ami után az első indításkor beléptem a biosba, de minden gombnyomásra csak pittyegett (tiszta para lettem) ja de a BIOS-ból csak a kikapcsoló gomb segítségével tudtam kilépni.
Következő indításnél BIOS rendben ment, de a bluetoot-ot bekapcsolta, amit nem tudtam kikapcsolni.
Megint újraindítás, és minden tökéletesen működik azóta is.
Az ujlenyomatolvasót nem kapcsoltam ki, de azóta kizárólag a WINfos belépéséhez kéri.
Amiket leírtál, azok alapján kipróbáltam, és a kikapcsolás után is minden rendben ment. (2x is ujraindítottam)
Szal, javaslom próbáld meg a BIOS-t frissíteni, de kizárólag saját felelősségre.
Nállam most minden frankó, és többet nem adok meg jelszavat biosnak Winfos alól (az ujlenyomat olvasó első aktiválásakor megadtam egy jelszavat tele ékezetekkel, és beállítottam, hogy mindenhová aktív legyen az ujlenyomat is), csakis angol billentyűkiosztással, mert akkor megint szivacs.
Kezdő laptop-osként nem tudtam az ujenyomatolvasó buktatót, de a fórumban sajnos találkoztam már régen is sok hasonlóval, és ha jó emléxem, erre is van egy külön topik.Remélem sikerrel jársz ha kipróbálod.
Még mindíg elégedett ACER tulajdonos.
-
BluEyes
őstag
válasz
wgaborw #2771 üzenetére
Lehet valami hw felismerési gebasz is. Én ugyanígy jártam a két 1 gigásommal a napokban. Amíg benne maradt a notimban az egyik eredeti gyári modul, valamiért nem fogadta el egyik újat sem, ki kellett vegyem mindkét eredetileg benne lévőt. Utána egyenként belepattintottam az újakat, bekapcs, és lőn. Szóval ki kellene kapnod a régi modult, és ezzel az újjal kísérletet tenni önmagában.
-
Csigger
őstag
válasz
wgaborw #2771 üzenetére
elnézést hogy beleszólok olvastam hogy nem gyári samsung a memód hanem csak samsung chipes!
Ha jól emlékszem vhol még régen olvasgattam a fórumokat és asszem az Infineon ramokat adják ilyen chippekkel, azér rémlik mer az én asztali gépembe két ilyen is van és vki ezt mondta!
[Szerkesztve] -
Kooka
csendes tag
válasz
wgaborw #1643 üzenetére
Számos lehetőség áll rendelkezésre a Linux-rendszer és más számítógépek, mobiltelefonok vagy perifériák kommunikációjához. A WLAN (vezetéknélküli LAN) hálózati noteszgépekhez használható. Bluetooth segítségével egyedi rendszerkomponensek (egér, billentyűzet), perifériák, mobiltelefonok, PDA-k és egyéni számítógépek köthetők össze. Az IrDA-t többnyire PDA-kal és mobiltelefonokkal való kommunikációhoz használják.
ennyit találtam a témával kapcsolatban
Forrás: [link]
[Szerkesztve] -
ChME
tag
válasz
wgaborw #1448 üzenetére
A .NET keretrendszer kicsit máshogy működik. A 2.0 esetében nem kompatibilis az 1.1-gyel (értsd: 1.1-re íródott programok nem futnak a 2.0-val). Most ennek vannak előnyei is meg hátrányai is, jelen esetben mindegy. Ami lényeg, hogy totál jól megférnek egymás mellett. A megoldás innen már csak annyi, hogy felrakod az 1.1-t, s menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest