- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Schanyee #23263 üzenetére
Én nem hiszem hogy a melegedés miatt lenne gond. Egyszerűen csak más szögből éri az ujjad a tapipadot amikor az öledben használod és mondjuk nem az ujjbegyed fekszik fel hanem a körmöd amit ugyebár nem érzékel. Szóval valami érintést érzékel, de nem eleget.
Vagy esetleg elképzelhető még ez is, de erősen kétlem, mert ilyen problémák sztem csak régen voltak:
"If the computer is powered by an external power supply unit (PSU), the PSU will influence the virtual ground effect of the touchpad, with the influence depending on the circuitry of the PSU. Laptop manufacturers account for this in the design of their PSUs, meaning that the use of generic PSUs can cause touchpads to malfunction and pointer movement to become erratic. This misbehaviour can be rectified by restoring proper grounding, either by touching a metallic part of the computer with the other hand, touching the (insulated) power supply with some part of the body, or using the computer on the lap instead of on a desk." -
Krila1975
csendes tag
válasz
Schanyee #18321 üzenetére
Én konkrétan nem tudok, de ha ott ülsz a gép előtt, kihúzod a tápot, és hagyod merülni. Amúgy a 80%-ról töltés sem tesz neki jót. De amennyire én tudom, nem megoldható, ez szoftveresen, mert a hardver van úgy megtervezve, hogy saját maga figyeli az áramot, mennyit vesz az aksi. Ezért nem is tölt, egyforma árammal mindig.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Schanyee #16062 üzenetére
Sehol.
Sajnos olyan laptopot kellet volna venned, amiben "igazi" videokártya van, 128MB vga memóriával.
A laptopod nem igazán játékra való, még ha 4GB RAM is van a gépben.
[Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD]
ATI Mobility Radeon HD 4570 500MB: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest