-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Code: 47
tag
válasz
(Darkwood) #9463 üzenetére
Azt írta ki,hogy a telepítés sikertelen!
Még nem próbáltam úgy,hogy az audio legyen az első! Tegnap lett vásárolva és jópár órát "eljátszogattam" ezzel és a végén kicsit már felbosszantott! Mert amúgy minden remekül megy! Akkor megpróbálom így! Legfeljebb ha nem megy,akkor megpróbálom a Vista-t
Köszönöm a segítséget! -
zöldfülű
csendes tag
válasz
(Darkwood) #9456 üzenetére
Az viszont elég érdekes, amit írsz, hogy a játékok nem mennek teljes grafikán. Ezek szerint hiába a legjobb noti, főképp rövid időn belül az újabb játékok esetleg nem fognak rajta menni az árához mért szinten... hát ez gáz:
Azt hiszem ez egy elég nyomós érv az asztali mellett, főképp ha azt vesszük, hogy az újonnan kiadott játékok valószínüleg egyre nagyobb gépigényt kívánnak majd. -
zöldfülű
csendes tag
válasz
(Darkwood) #9456 üzenetére
Nem! Én eredetileg amikor notikat nézegettem, akkor Travelmate 7720G-834G64 BN6 vagy Hn-t ill. egy hasonló Aspir 7720G-t néztem ki, azok 330 körül kaphatóak (már...
)
De ha számolgatok, akkor ennyit így is, úgy is rá kell költenem, akkor is ha két gépet (asztalit és notit), vagy ha csak notit veszek. Sőt, ha kettőt kell vennem, akkor valamivel többe jön ki.
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
(Darkwood) #9454 üzenetére
Köszönöm szépen Darkwood!
Minden vélemény nagyon jól jön, mert aki már "jár ezen az úton" az ismeri a hibákat/ megoldásokat, lehetőségeket, és nagyon sokat tud segíteni a tapasztalataival!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest