Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HunBumby

csendes tag

Imserősöm vett egy új Acer 5315-st.
    Elsőnek is a VGA nem volt valami nagyon jó. Csak a szabvány 1024×768-t tudta az 1200×800 helyett.
    Mivel a gyári lemez sz*rt sem ért, megnéztem a Weboldalán, de szinte csak Vista driverek vannak fenn. Ezután az intel weboldaláról szedtem le egy drivert (Mobil intel GL960 Express lapkakészlet...) Azzal tökéletesen működött...

A beépített Wi-fi-t nem sikerült működésre bírnom. A gyári lemezen 3 különböző driver volt. Elvileg ezt a Atheros-nal szerelték, de mintha szar lenne a driver. Nem hiányol konkrét file-t, de mégsem sikerült feltelepíteni. Elmentem az Atheros weboldalára, de ott meg nem találtam driver letöltést.
    (papír szerint Acer Invilink 802.11b/g Wifije van.... De melyik gyártó melyik modellje???)
    Aki tud, az SEGÍTSEN!

Ja és elmondom a szégyenletes hibámat is.: A papírja szerint ExpressCard 54 foglalatja van. Elsőre azt hittem, hogy ez a PCMCIA, de aztán rá kellett hogy jöjjek, hogy hiába ugyanaz a mérete, mégsem ugyanaz a dolog... Ide csak valami MMC fog bemenni szerintem.... Javítsatok ki... Nem nagyon volt még dolgom PCMCIA-val...

Mindenkitöl bocs, de csak másfél oldalt olvastam vissza, mert hajnali 3 van, és nagyon álmos vagyok... :(
    ***Fogalmazásgátló tablettát szedek***:D :DDD

Elöre is kösz az infókat....

Új hozzászólás Aktív témák