Keresés

Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz zsolaaa #20 üzenetére

''PC-hez igazából nemhiszem hogy kell jobb egy ilyen Genius Home Theater-nél.''
    Merthogy? :)
    Szerintem hallgass meg PC-ről szóló Geniust, meg valami kicsit komolyabb rendszert (ami ugyancsak PC-ről megy), és ha azután is ezt mondod... hát... csodálkozni fogok ugyan, de elhiszem, hogy te így gondolod, így hallod. :P

''Altec Lasing kilőve''
    Nem rossz az Altec Lansing a maga kategóriájában, sőt igazából jó. Remélem, nem úgy értetted, amit írtam, hogy az Altecet húzom le. :) Azt a kategóriát ''húztam le'', már amennyiben lehúzásnak nevezhető az ilyesmi.

[Szerkesztve]

• WN31RD

addikt

válasz Damage #23 üzenetére

''Ez a Genius 35 ezer Ft és az árához képest a legjobb vétel! Amennyiben ennyi pénzért tudsz jobbat, oszd meg velünk!''
    Én elhiszem neked, hogy 35e Ft-ért nincs jobb 5.1-es rendszer a Geniusnál.
    Egyébként soha is mondtam, hogy van.

Inkább azt mondtam, hogy van ennél jobb hangú is, igaz, valamivel drágábban, igaz, nem 5.1, hanem csak sima sztereó... viszont szebben szól - nem elhanyagolható mértékben. Arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ha valaki meghallgat pár ilyet is, akkor talán úgy gondolja majd, hogy érdemes lemondani az 5.1-ről, és érdemes kicsit tovább spórolni, mert még így is jobban jár, élvezetesebb szórakozáshoz jut, mintha megvenné a 35e-es kategóriában kapható legjobb 5.1-es rendszert. De az is lehet, hogy neki fontosabb az 5.1, illetve elégedett a ''pici'' szett hangjával. De szerintem érdemes elgondolkodni a másik lehetőségen is, érdemes kipróbálni; én csak ezt javasoltam. :)

• WN31RD

addikt

válasz zsolaaa #11 üzenetére

''gondolkodtam azon is hogy veszek egy kommerszebb erősítőt meg 50W-os hangfalat, de az drágábban jönne ki.''
    Használt is lehet... az is drágább lenne, de azért nem olyan sokkal.
    Egyébként azt ajánlom, hogy hallgasd meg az ilyeneket (ld. előző hozzászólás), és lehet, hogy azt fogod mondani, hogy inkább vársz még néhány hónapot, de rendesebb cuccot veszel (ami akár használt és kopott, de legalább viszonylag jól szól).
    Lehetséges persze, hogy azt mondod, hogy neked elég egy kis PC-s cucc is... (De én pl. inkább spórolnék és várnék. :P)

• WN31RD

addikt

válasz zsolaaa #15 üzenetére

''Altec Lasing 2.1 viszont (nem vájfülűnek) zenehallgatáshoz jó.''
    Hát... én egy Altec Lansing 2.1-es rendszert cseréltem le komolyabbra, mert egy idő után egyszerűen idegesített a hangja zenehallgatáskor. Egy átlag PC-s rendszerhez képest persze jók az Altecek, de azért zenére nem ajánlanám... Pedig tényleg nem vagyok vájtfülű.
    Aki ilyenen gondolkodik, annak ajánlom, hogy nézzen be valami hifis helyre, hallgassa meg a legolcsóbb hangszórókat, és aztán döntse el, hogy jók-e neki az Altec meg Genius meg egyéb pici bigyók. És nem kell ehhez valami nagyon különleges audiofil jazz CD eredetiben... :D akár 32x-esen írt, nem túl jó mp3-akból készített, kommersz zenét tartalmazó CD-vel is nagyon feltűnő lesz a különbség...
    Persze teljesen szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik, és mi mennyire fontos. :)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés