- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Huh, lehet, hogy én vagyok lassú felfogású, de ezt megint nem értem
''...a stero filmeket is DolbyDigitalban 2.0 nyomta...''
Sajna nekem nincs olyan erölködőm, ami digit jelet tud fogadni, így probléma megoldásának ezen részében nem tudok segíteni. Viszont nálam ez az egész film lejátszás a következőképp működik:
PowerDVD eleve van a gépen, így én más AC3 filter-t nem rakok fel. Nem állítom, hogy nem lenne jó a már korábban említett AC3 filter nevű ''filter'', de nekem ezzel idáig semmi gondom nem volt (sőt imádom a Dolby Headphone effektet, ami így nem csak DVD nézés közben használható). Amennyiben AC3-as filmet nézek, akkor a szűrők között szépen megjelenik a Cyberlink audio decoder, ha azonban MP3-as hangú filmet indítok el, akkor az MPEG Layer-3 decoder jelenik meg.
''...nem lehet minden film hibásan összerakva...''
Lehet, hogy hozzám csak a rosszúl összefűzött filmek jutnak el, de nekem nagyon rosszak a tapasztalataim. 5-ből 3 általában nálam rossz.
Szerintem próbáld meg újra összefűzni (legalább egy filmnél) az AC3 hangot a képpel. Rögtön kiderülne, hogy ezzel van-e a gond -
<Adamsky>
nagyúr
''...teljessen elcsinálja az audio beéllításokat és azután mindent dolby digitalban ad ki...''
Ezt nem igazán értem. Nem minden hangot akarsz kiküldeni a digit-out-ra? Amennyiben nem, akkor szvsz. állandóan kapcsolgatnod kell majd, ugyanis pl. az Audigy vagy digitális vagy analóg kimenetet tud csak használni (a SoundStorm-ot nem ismerem).
A film szaggatása egyébként a hibás interleave beállítás miatt van, ahogy azt LordX kolléga is írta. Ha az AC3 hang 384 Kbit/s-es, akkor mind a preload, mind pedig az interleave-t állítsd 128ms-ra (esetleg 160-ra). 448 Kbit/s-es AC3-nál pedig ez az érték 96ms (esetleg 128) legyen.
Ja és még 1 dolog. Szerintem valamilyen AC3-as kodek nélkül nem fog működni a digit-out-ra való hang kiküldés.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest