Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Huh, lehet, hogy én vagyok lassú felfogású, de ezt megint nem értem

''...a stero filmeket is DolbyDigitalban 2.0 nyomta...''
Sajna nekem nincs olyan erölködőm, ami digit jelet tud fogadni, így probléma megoldásának ezen részében nem tudok segíteni. Viszont nálam ez az egész film lejátszás a következőképp működik:
PowerDVD eleve van a gépen, így én más AC3 filter-t nem rakok fel. Nem állítom, hogy nem lenne jó a már korábban említett AC3 filter nevű ''filter'', de nekem ezzel idáig semmi gondom nem volt (sőt imádom a Dolby Headphone effektet, ami így nem csak DVD nézés közben használható). Amennyiben AC3-as filmet nézek, akkor a szűrők között szépen megjelenik a Cyberlink audio decoder, ha azonban MP3-as hangú filmet indítok el, akkor az MPEG Layer-3 decoder jelenik meg.
''...nem lehet minden film hibásan összerakva...''
Lehet, hogy hozzám csak a rosszúl összefűzött filmek jutnak el, de nekem nagyon rosszak a tapasztalataim. 5-ből 3 általában nálam rossz.
Szerintem próbáld meg újra összefűzni (legalább egy filmnél) az AC3 hangot a képpel. Rögtön kiderülne, hogy ezzel van-e a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest