- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Végülis használtam a keresöt
....Soundstorm meg Mikroguru Izé
Ez már nekem is sok. Csak érdemes beruházni?
Vagy végülis majd megrendelem azt ha nem teccik ez lesz a haveré -
LakiTomi
tag
Na, megvettem a cuccost. A haver is valami ilyesmit szeretne venni, csak annyi volna a kerdes hogy az ABIT - AN7 jobb mint az NF7-S
.Mert ha igen akkor eladnam neki az NF-S - emet
De ne értseket félre, nem átba..ni akarom öt csak öneki nem kell tuning! Csak egy stabil lap.És ez az.Szóval jobban lehet huzni AN-7 - tel, vagy ez csak valami utolsó próbálkozás az ABIT-tól, és nem érdemes lecserélni?
Köszi mindenkinek.
Ja amugy a gépem 2500+ Sempron, 2*512 RAM, ATI 9600Pro, nekem ezzel a lappal 2200 MHz-ig sikerült húznom a procit az eredeti 1750-röl. Ment még 2300-on is de naponta 2* besült, ezért inkább hagytam 2200-on. De nagyon jó a cucc, csak érdekelne mi ez az ABIT AN7?
[Szerkesztve] -
LakiTomi
tag
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Koszi akkor jon az NF7-S.Topic zarhato, koszi mindennkinek meg 1x.Pedig az elejen MSI-s voltam csak direkt nem akartam mondani, de ez igy OK. Szoval ebben az esetben igaz hogy a dragabb jobb.
Sokat segitettetek. Csaosztok!
[Szerkesztve] -
antikomcsi
veterán
Szia!
Tanult kollégánk jól mondja, az s2 lapok egy zsák k@kit se érnek. De ez nem ugyan az, mint az NF7-S, azok jó lapok, és minden gond nélkül támogatnak minden K7 cpu-t, és ddr400-at.
Vagy sima NF7-et vegyél, vagy ha kell a sata, és a hardveres dolbydigital dekoder, és firewire akkor NF7-S, és ha ezek mellé még uguru-t is szeretnél, akkor, AN7, ez már igazán csilli-villi kis lap, és elég jó a tuningra. (Mondhatni NF7-S v2.1)
Ha jól olvastam ebben a topikban pont meg akar válni valaki egy ilyesmi laptól. -
LakiTomi
tag
Na jesszusom, még ez hiányzott
Szóval az NF7 mindenféle S-ek nélkül a jo tuningra? De az támogat sempront (333fsb-t)? Jaj most néztem az ABIT honlapját és támogat, de ott ugyirjak hogy NF7-S2 már támogat 400-as fsb-t meg + SATA van rajta meg mindenféle csillógó izé. És ez a NF7-S2 akkora túró? Mondjuk az nekem is furcsavolt hogy a sima NF7 a legdrágább, csak nincs rajta SATA. Szóval valaki hozzáértö ?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
LakiTomi
tag
Rengeteg topicot végigolvastam, söt azt is tudom hogy már a könyöketeken jön ki a téma,de nem jutottam dülöre
Nem mai lapokról van szó, csak annyi volna a kérdésem hogy isten igazábol sempron procira (kb.2800+) melyik a legeslegjobban tuningolható, mert itt egyik mondja hogy az abit nagyon tuningolható de nem annyira stabil, az msi betonstabil de nem a legjobb tuningra.
Szóval én föleg játékra venném a lapot, és ez a 2 lap maradt már csak bent a fináléra? Tömören minden rizsa nélkül, miért jobb az egyik mind a másik? Nagyon megköszönném a segitséget? És marha fontos volna mert jövö héten venném a cuccost, és még egy kis eröt vegyetek magatokon nekem segiteni. Köszömöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Filmvilág
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest