- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
saxy87
csendes tag
Hi! Nekem is van 1 ilyen lapom tényleg nincs vele semmi baj. Már elszállt vele 1 tápom is és meg se érezte! Szóval ajánlani tudom. Most szeretnék venni bele 1 HDD-t és nem tudom hogy mekkora a legnagyobb amit még kezel. Örülnék ha megtudnátok mondani.
THX!!! -
roPHka
senior tag
reggeli up
-
muxi-muxi
senior tag
Most veszem észre , ide eccer mér ugattam
-
muxi-muxi
senior tag
Ma este konzultálok az öcsémmel, mert jó a lap meg az ár is. Ha még valami szutyvák procit is tolnál bele akkor boldog is lennék. Remélem pesti vagy és metróközelbe mozogsz...Nem akarok nagyon belemászni a topikodba, de 1,0-ás 1,2-es ThunderBird is jó lenne mellé, sarkazatlanul, meg valami gaggyantás hűtővel. Mégeccer ezer bocs. A lap meg télleg jó!
-
roPHka
senior tag
up, mert még mindig megvan
ára 3k -
hm
aktív tag
Találtam mást.
up -
hm
aktív tag
Szia!
Vasárnapra kérnek egy ajánlatot, amiben a te alaplapod szerepelne. (Csak az érdekes számukra, hogy mennyi a vége.) Megvan még egyáltalán? Mert ha megvan, akkor jövő héten nyélbe is üthetnénk, ha a hátlapot tudsz szerezni, vagy elmondani, hol találok. Egyébként miért írtad azt, hogy ''Mindhárom SD-Slot kiválóan működik, úgyahogy maga az egész alaplap.'' azaz mi hiányzik az úgyahogy szócska eltűnéséhez? (úgyahogy<->ahogy) -
muxi-muxi
senior tag
Procid nincs hozzá? A legeslegutolsó Duronnal is érdekel!!! meg 64 SD-vel is...
-
roPHka
senior tag
Szia.
Szerintem hagyományos hátlap megfelel hozzá, de majd megnézem, hogy esetleg van e hátlapom, mert azt anno én sem kaptam hozzá. De van hozzá gyári Install CD, illetve kézikönyv.
Mindhárom SD-Slot kiválóan működik, úgyahogy maga az egész alaplap.
Amit érdemes tudnod róla, hogy egy pár kondi teteje zöld illetve narancsárga ilyen UV érzékeny festékkel van befújva, hogy világítsanak UV-ben, de ettől függetlenül jól működik, ez nem hiba
Egyelőre te vagy az egyetlen érdeklődő, mivel csak itt hirdetem a lapot.
Ha kell, ha nem, légyszives majd szólj.
Amúgy garancia 1 hét, és a lap amint már írtam v1.3-as tehát a jelenlegi gyári biossal képes fogadni elméletileg AMD XP 2200+ ig procit.
üdv -
hm
aktív tag
Hi!
Hátlap is van hozzá? Érdekel az alaplap, sőt, ha mindhárom sd-ram slot működik (3*128 MB Ram) akkor különösen jó vétel lenne számunkra. Tehát jelzem a vételi szándékom, ugyanakkor nem tudom mikor, illetve egyáltalán sor kerülhet-e a biznicre, ugyanis én csak megbízott vagyok alaplap és processzor meg táp keresésében, nem magamnak venném, és még nincs nálam a pénz.
Pusztán jeleztem magam, ha későbbi érdeklődő elhalászná előlem, akkor ne szidjam magam, hogy miért nem írtam a topicodba.
Ja, és egyben up. -
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
fel
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
még mindig eladó 3.000 HUF-ért
-
roPHka
senior tag
fel
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
ABIT KT7A v1.3; AMD XP Tbred procit is fogad 2200+ ig. Install cd és egy kézikönyv természetesen jár hozzá, no meg 5 nap garancia. És mindez csak 3.000 HUF
-
roPHka
senior tag
jó sokáig elhúzódott egy dolog, de még mindig megvan az alaplap, szóval tessék csak...vegyétek-vigyétek
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
jobbra fel
-
csucsu_17
aktív tag
3K és pest? de csak 3 hét múlva lenne esedékes!
-
FlasH-BacK
senior tag
Nekem is volt ilyen lapom. Nagyon jól sikerült cuccos, stabil, és a 133mhz-es sdramot lazán kihajtotta, mem olvasás 1100-1300mb között volt.
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
fel
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
reggeli UP
-
roPHka
senior tag
még mindig eladó a lapocska 3.000 HUF-ért.
Rev1.3-as amúgy, és Dryman alapján ez a verzió már fogadja 2400+ ig a T-bred magos XP procikat.
Amúgy van hozzá leírás és gyári install cd, és 5 nap garanciát vállalok rá. -
roPHka
senior tag
fel
-
roPHka
senior tag
up
-
gozso
őstag
proci, vga, vinyó, ram esetleg hozzá?
-
roPHka
senior tag
még mindig UP
-
AS/400
csendes tag
Szia! Van egy rossz hírem! Tegnap este az Elmü és egy M*rcury táp közös produkciójaként sikerült elfüstöltetni az alaplapot is, meg a PIII procimat is.
Úgyhogy sajnos, se cserelapom, se kp-m nincs, amit a te lapodért fel tudnék ajánlani. Bocs!
-
AS/400
csendes tag
Rendben, a csütörtök-péntek jónak néz ki. Ha a Népstadiont célozzuk meg, akkor kb. 1/2 óra kell, hogy odaérjek, úgyhogy ha 1 - 1 1/2 órával a találka előtt rámcsörögsz, akkor odaérek. (Pénteken 10 és 11 közt heti megbeszélés szokott lenni, úgyhogy akkor 1/2 12 körül vagy utána lenne csak jó.) A modem miatt ne izgulj, a régibe sikerült életet lehelni, úgyhogy már csak tartaléknak kellett volna a tiéd. Videokártyából melyiket kéred?
-
AS/400
csendes tag
A jövő hét teljesen okés. Ha egyeztetünk egy napot, akkor a Népstadionig munkaidőben is kimegyek bármikor, csak előre tudjak szólni a főnökségnek. Melyik videokártya kellene? A Matrox v. az S3 ? Ja, és a rég húzódó modem-biznicet is megejthetjük egyben!
)
u.i.: holnap szabin vagyok, csak vasárnap este jövök vissza, de írj nyugodtan, eddig még minden nap szabadnak tűnik, főleg munkaidőben! -
roPHka
senior tag
nem tudom ma odaadni
haverom nem tudtam elérni, biztos dolga van.
odaadtam neki tegnap, mert azt mondta, hogy lehet tud rá vevőt és beviszi a céghez, de ma már nem fogom visszakapni, úgyhogy mai tali tárgytalan
amúgy részemről még áll a csere, de szerintem már csak jövőhét lesz belőle. -
AS/400
csendes tag
Esetleg csere egy PIII lapra? (Jó, Slot1-es, de adok hozzá Slotket-et is, lásd Bővebben: link ) Egye fene, még egy videokártyát is adnék mellé. És így már egy félkonfigod lenne a PIII/866 prociddal... Egyébként igen, 3e-t megér. Ha vki elvinné az enyémet, már le is csapnék erre.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
3k-ért valaki?
-
roPHka
senior tag
F3L
-
roPHka
senior tag
No, 1 hét garival 3.5k-ért nem kell senkinek sem egy ilyen frankó SD-Ramos lapocska kisebb AMD proci alá?
-
roPHka
senior tag
nem tudom, esetleg induljunk 3.5k-ról
-
roPHka
senior tag
up, tessék vinni
Posta megoldható, garancia 1 hét, árát pedig nem tudom még -
Dryman
őstag
Az nagyon baba hivatalosan 2200+ thoroughbred B, de ketyegett már benne nekem 2400+ is! Via KT133A the best!
UP!-ot a lapodnak!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Bios flash ic fölötti címkén milyen felirat van, akarom kérdezni hanyas revizió?
1.3-1.4 már kezeli az Athlon XP Thoroughbred magos procikat is, rev1.1 csak Palomino, 1.0-ás hivatalosan csak Athlon TB, de tapasztalat alapján Palomino is! -
roPHka
senior tag
Teljesen hibátlan. Itt áll a polcomon
Íme ő lenne az:
Bővebben: link
Kinek mennyit érne?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest