Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Sziasztok!
Egy szép(csúnya) napra virradóra nem indult a KN8 Ultra. Kétszer 1GB Infenion RAM van benne. Folyamatos, rövid csippantásokkal (köztük viszonylag hosszabb szünettel) adta tudtomra, hogy sztrájk van. Előtte ugyanezekkel a beállításokkal vígan működött már régóta; bioszhoz nem nyúltam, tuning nincs, a memóriák kezelését az SPD alapján állítja be az alaplap és mindkét modul egyforma, stb.
A lényeg, hogy kivettem belőle mindkét modult és egyenként elkezdtem a szlotokba visszatenni őket felváltva. Az egyetlen eset, ami működésre bírja a rendszert, ha csak a hármas szlotban van egy darab modul (előtte természetesen az egyes és kettes szlotban csücsültek) és az lehet akármelyik. Vagyis nem a RAM-mal lehet a gond, hanem az alaplappal. Találkozott már valaki ezzel a problémával és ha igen, mi volt a megoldás? Valamiért azt sejtem, hogy kuka lesz, de azért Nátha... Igazából azért nem bánnám, ha menne két gigával; most kicsit hiányzik a másik modul.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest