- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
launcser
senior tag
nálam is 1 évet huzott le majdnem
kb 10 hónapot
csak memtest állandoan hibát adott meghatározott helyen
meg néha lusta volt bekapcsolni de amugy más baj nem is volt vele
amint lett pénz vittem vissza hogy ráfizethessek jobbra :) -
TitiRii
senior tag
hali nekem is ien lapom van
és a fentebb emlitet hibák nem jelentkeztek 1* sem
a fagyás tipikusan ram vagy cpu hiba(tulmelegedés a cpu nál) ezt vizsgáld meg.
vagy táp és atól hogy uj még lehet rossz..
bios frisitést mindenképp ajánlott.
a vga svsz nem produkál iet.
(az előző kg 7 csinált ehez hasonló hibát de azt gariba cserélték, történetesen inditáskor vinyálolt hogy nincs benen vga kártya,jobra bara erőszakolva és folyamatosna ujra inditva aztán lett, onantól akárhogy mozoghatott resetelhettem már volt.De ha kikapcsoltam és vissza akkor megint eltünt.A szerviz azt álapított meg hogy az agp slot kontakt hibás)
ramokat nem meg nrm tudom miért kéne párosával...
nekem 1 db 512 ketyeg benne és sose volt vele gond(majd ha lesz cash akkor lesz mellete még egy 512 :)) -
Sikló
tag
Ebbe csak egy modul van! De így is fagy! Hova tegyem? :D
-
Sanyo
senior tag
A ramokat hiaba is pakolnad at, csak parosaval mennek. Ha 2 van akkor a ket kulso slotba kell tenni, kulonben a bios rinyal es nem indul a gep.
Bios frissites segithet. :)
a Win2000/XP vs AMD proci hibara valo reg file:
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/largePageMinimum.reg
AMD Driverpack, tegyel fel mindent:
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/AMDdrvpk_130.exe
Win2000 AGP driver:
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/miniport_533.EXE
Ha nem Win2000-et hasznalnal, a tobbi AGP driver is itt van:
http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_2336,00.html
A jelenlegi legujabb Via4in1 driver, ne feledd hogy az AGP driver
kivetelevel mindent feltehetsz:
ftp://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1445v.exe
Ha ezek fent vannak, akkor elvileg mennie kell. A rekord uptime 18 nap 4 ora volt aztan rebootolt magatol. Fagyas csak akkor volt amikor tulhajtottam a gepet. A ramoknak viszont adj egy pici plusz feszultseget, mert alaphelyzetben vmivel kevesebbet ad rajuk. -
Sikló
tag
És mondjuk bios frissítés, az segíthet?
-
Jester
aktív tag
Először próbáld meg behatárolni a hiba forrását. Nem biztos, hogy az alaplap a hunyó. Pl: videokártyacsere -> ha azután is huzamosabb tesztelés (újraindítások, hosszab progi futtatás) után-közben is jelentkezik a hiba, akkor VGA OK. Ezután próbáld meg a memóriát tesztelni. Memtest86 jó kis progi hozzá. Próbáld meg más modullal megy-e gond nélkül. Az Abit alaplapján, ha jól emlékszem 4 DIMM hely van. Próbáld meg máshová rakni a modult.
Tudom, hogy írtad, hogy csereberélgettél benne mindent, de ez a hiba elsőre nem alaplapgondnak néz ki, tehát próbáld ki ezeket szisztematikusan, hátha be tudod határolni a forrást pontosabban. -
Sikló
tag
Először is, megnéztem a keresőt, de nem találtam olyat ami segítene! Ezért kérem, ne flame legyen az első pár hozzászólás!
Leend eme alaplap (Abit kg7 raid). Egy 900 -as Duron, és 256 ddr ram van benne! És Egy TNT 2 M64 szolgáltat képet, erre még jó! :D Kezdem a sort, a bugok sorát! A legbosszantóbb, hogy soxor nem hajlandó képet adni, mikor bekapcsolom. Egy Reset (néha 2) és megindul! Ez nem megoldás, és elég idegesítő! :((
AMD761/VIA 686B -- ilyen chipkészlet van a lapon! Van ennek valami saját drivere, vagy ehhez is Via 4 in 1 -kell. Mert próbáltuk azzal, is és nélküle is, de semmi különbség! A Raid vezérlő nincs használatban. Előre is köszönöm a segítő hazzászólásokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged