- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Tomasman1985
csendes tag
Jah igazatok van köszi az infót!
Bocsi
-
FehérHolló
veterán
Esetleg BIOS-ban visszaállíthatnál mindent defaultra (load optimized defaults). Talán segít. (Van néhány beállítás, ami bekavarhat.)
Mondja meg valaki, hogy miért mindig mással olvastatják el a kérdezők az alaplap manualját?!
-
DewiL
senior tag
válasz
Tomasman1985 #1 üzenetére
Figyelj mi lenne ha >>> itt <<< tennéd fel a kérdéseidet is nem új topicokat nyitogatnál ?
meg van egy jó kis kereső a bal sarokban mondom bal igen a másik bal -
FehérHolló
veterán
válasz
Tomasman1985 #1 üzenetére
1. Azért az alapelveket elolvashattad volna, ha már beikszelted, hogy megtetted. [link]
2. Nem végigolvasni kell a 8000 hsz-t, hanem ott feltenni a kérdésed. IS7-es topicban a keresőt is érdemes használni.
3. A téma nem véletlen lett zárva - lásd az alapelvekben az okát. -
Tomasman1985
csendes tag
Hali megint!
Az előbb lezártátok a témát, okés is azt a voltos dolgot megnéztem és ugyan annyi mind a kát ramnál ha az egyik ha a másik van bent! "rájöttem" hogy a gép az 1gbos mermóriából is csak 512őt kezel, akkor is ha csak egyedül az az egy van ben!
Mit kell ilyenkro csinálni?
Ez miért lehet?Az előbb kaptam kát 8000 hozzászólásos linket, de komolyan mondom hogy olyan volt mintha Kinai link lettt volna!
Elég lenne nekem egy rövid válasz is hogy ezet és ezt kell átaálítani, avgy ezért és ezért van!
Bocsi de nem vagyok pro hardveres
Köszi előre is
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest