- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3969 üzenetére
...APÁM!!!!.....
...komolyan gondoljátok!
Két kérdés:-Amit látunk a kipuffogórendszer végénél,az egy turbófeltöltő?(sejtem,hogy csak azért van ott,hogy rajta legyen a képen...)
-ugyancsak ezen a képen látok valami pirosat,a baloldali toldáson.Mintha valami rezonanciális dolog lenne,így első ránézésre...az mi?...végül milyen motor kerül bele?
...szép dolog,ha az ember valóra válthatja az álmait.... -
stephenpoe
tag
Az XFX-től én is láttam ilyesmit,csak más számozással...De nekem nagyon tetszett....még gondolkodóba is estem,mert valami 8öö körül volt az órajele...csak ddr2-meg nagyon drága...
A monitor meg nem hiszem,hogy olyan nagy szám.Olcsón vettem,de már lassan kell egy normális,mert a fiam nagyon vadászik rá....
...de már kinéztem egy normális LCD-tv-t,ha az megvan utána jön egy normális monitor.Akkor Bence is örülni fog... -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3945 üzenetére
...van hűtés...
Én rendszeresen javítok[így gépet...
]
Meg [így GPS-t... -
stephenpoe
tag
...ja azaz!
Hali,mindenkinek! -
stephenpoe
tag
namégegszer...
ezaz?
-
stephenpoe
tag
...és itt van az én kicsikém is:][link]
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3932 üzenetére
...az előlapi dolog azóta sem sikerült...(hogy Te mi mindenre emlékszel...
)A múltkor,mikor csak úgy unalomból a Fatal1ty könyvét böngésztem,ráakadtam egy menüpontra,a hangkértyén.Egy kis x,ami engedélyezi,vagy nem engedélyezi az előlapi kontaktust...volt 9r9m.De mikor kipróbáltam,rájöttem,hogy nem az az.Hisz a USB portok,mennek löl,csak a hang,meg a mikrofon nem.Valamilyen gyártási hibára gyanakszom....de ettől nagyobb baja,soh'se legyen...
Az a Találka érdekelne...
Remélem,még akkor is tartjuk majd a kapcsolatot....
...valaha,én is nagy bringás voltam.Utána átvette a cross....,de most csak egy mezei montim van,amit egyedül ritkán hajtok.A fiam meg,inkább az x-box,vagy a gép előtt ül.Van neki testmozgás elég....nem is nagyon hajtom szegényt.Heti 6 nap suli.5 nap Teak-wa-do....meg plusszba még Mi is....van baja elég....
-
stephenpoe
tag
Szép!Én otthon nagy buhermester voltam...,itt valahogy nincs rá....idő?igény?...nem tudom....
Sajna akkor még nem volt digitális fényképezőgépem...(sőt...talán semmilyen...
)pedig szivesen megmutattam volna pl.a hidroforra szerelt szintszabályzót,ami készítétéhez igénybe vettem egy pár alkatrészt a ladámból,a többit meg én csináltam fából....mikor a barátom ránézett,azt hitte,ez az űrkutatási kisérleteim része....
úgy röhögött,hogy csurgott a könny a szeméből....
...csinálok én is fotot az enyémről,csak,hogy ti is láthassátok.Mindjárt.... -
stephenpoe
tag
válasz
chap-man #3921 üzenetére
...szép munka Barátom.Komolyan.Lehet,bár nem szőrszálhasogatás végett,én kicsit talán cicomáznék rajta.(...de mint tudjuk,pont ez a szép ebben az alapanyagban,bármennyit hozzá-s bármennyit el belőle...)...talán kis élmarás,csak gömbölyítés,nútok a látható falon,a későbbi plexinek,kis 360-as papír,utána minimum lenolaj,de ha nagyon fullra akarom,selyemfényű szintetikus lakk,csakhogy jobban kiemelje az erezetet,amit,ahogy látom,gondosan válogattak,szinte gyöcsmenetes.....
....s ha már itt járok,....vétek az ilyet,nem hasonló bútorzaton tárolni,minek ugyancsak nem árt a hasonszőrű kényeztetés...,csak hogy munkám,fényét ne veszítse.....
......elég?Vagy kűggyemméég...?
...egyébként az írásod szerint a Papád a mester-úr.Add át elismerésem
...biztos jól esik neki,hogy ,mégha hobbi szinten is,nem nézed le,az alkotás örömét...
...nekem,sokat jelentene,ha a fiam....
...na mindegy.Jó néha ilyet is látni
Mindenkinek,mindenhez,sok szerencsét! -
stephenpoe
tag
....közelsem vagyok bajnok...csak szeretem.Az meg,hogy Hazamegyünk,talán egy,vagy két év....szóval nemsokára.....
...én is rendszeresen figyelem a topicot,csak nem nagyon tudok hozzászólni,az ilyen magasröptű beszélgetésekhez.Egyszer-egyszer megpróbáltam...nem jött be.... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3907 üzenetére
Hali,Mester!
Tényleg buli.
[L:http://v-17.com/zones-live-kart-racing.php#]Itt,megnézheted,ha érdekel.
A teljesítménnyel,lehet,hogy vitába szállnék.Csak nézz meg teszteket,a robbanómotor,és a vilanymotorok nyomatékleadásával kapcsolatosan.Persze ezek,amivel megyünk,nagyon le vannak fojtva.De láttam versenyt,ugyanezekkel a gépekkel......meglepó volt.Még az is hozzátartozik a témához,csak hogy kicsit kiálljak a benzinesek mellett,mert hisz nekem is azok a kedvenceim
,a nyomaték ugyan a villanymotor mellett szól,viszont semmi nem közelíti meg a benzines nyomatékleadásának DINAMIKAI görbéjét.....és ez az ami kiemeli a benzinmotorokat a többi közül.....
....hű....leht,hogy most ki leszek zárva?
...vagy ez "témábavág"?
[/L]
...majd OTTHON,egyszer,szivesen részt vennék egy futamon,ahhol Ti,mint haladók,megmutattjátok a frankót -
stephenpoe
tag
Sziasztok.
Tényleg nagy a nyugi.Naponta benézek,de az utóbbi időben nem volt túl aktiv a topic
Én is járok gokartozni.Igaz,nincs viszonyítási alap,mert otthon soh'sem voltam...
Itt a menő,az elektromos gokart.Otthon?Nem tul gyorsak,35 mérföld a teteje....de azt,eléri 2,5 msp alatt.Igaz,lehetne egy kis nyomaték töblet,mert a kanyarban,amikor csúszni kezd,nagyon lelassúl.Gyors időt,csak csúszkálás nélkül lehet elérni.Az átlag,kezdőknél,1 perc 05.A haladóknál,olyan 48-46.Tavaly télen,mentem egyszer 45,20-at.Sok honapig a tabella élén voltam,mindaddig,amíg nem jött a meleg.Utána megdöntöttek....
...már régen nem voltam...lassan ideje.A kicsikémet most telepítettem újra,mert megváltozott az internethozzáférés...lekorlátozták egy gépre.A k....csög szerelő meg felrakott valami vendégoldalt,és lekódolta....de már kész.......azóta,megint minden rendben.
Mindenkinek jó egészséget,és aktív napokat kívánok...sziasztok
-
stephenpoe
tag
...
mikor takarítottad a gépet?Probléma merülhet fel,ha túl rég,de akár akkor is,ha most....
Ha rég,akkor elkoszolodhatott,és azért nem volt kontakt,most pedig ,hogy megmozgattad....
....vagy,ha most takarítottad,beleakadhattál valamibe,ami miatt utána nem volt tökéletes a kontakt.........szerinted,ez hülyeség?
Lehet,hogy mostmár semmi baj sem lesz vele....
Én biztos kipróbálnám,egy másik gépben....sokszor -
stephenpoe
tag
....a múltkor nekem is kidurrant az egyik.Ugyanez volt a probléma.Vettem egy másikat,azóta hasít.....ha hamarabb értem volna haza,talán felhívhattam volna rá a figyelmed.....
egyszer én is segíthettem volna.....
Sziasztok
....ja...és nekem is...este még ment,reggel már be se kapcsolt.... -
stephenpoe
tag
Tiszteletem!
Megvan valakinek a DIRT?Lehet azt controlpaddal irányítani?Tudja ezt valaki?Ha igen,mondjátok már el,hogyan kell átállítani.A CONTROL MENÜ-ben próbáltam,de nem találtam lehetőséget rá....
Előre is köszönöm
Hali -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3703 üzenetére
ISTEN vagy!
Ettől többre,hirtelen nincs szükség.Attól,mert nem írogatok,itt vagyok minden nap.Igyhát láttam a képet,az 511-sel....
Persze én nem remélek ilyesmit....Tulajdonképpen tökéletesen fut a Kicsike,csak azért gondolkodom komolyabb procin,mert a gépbe,amit csinálok,el tudom adni az enyémet....így hát amit veszek,már komolyabb legyen....
Szal....semmi életbevágó....
Mindenkinek boldog új évet kívánok.
Nem leszek két napig....utána benézek.....partylesz....
Sziasztok -
stephenpoe
tag
Mindenkinek,nagyon sok boldog karácsonyt!!!!
-
stephenpoe
tag
Sziasztok...
Van valakinek Logitech kormánya Pc-hez.?...Kellene vennem a Fiamnak valamilyet,de nem tudom,milyen legyen...ugye jól gondolom,hogy csak az a jó,ami legalább 360 fokot fordul...
Köszönöm
-
stephenpoe
tag
...szia
Nekem nemrég pörgött ez végig,amiket most írtok....Nekem is Buhi Mester segített...
Ha érdekel,elküldte képekben,hogy mit-és hol állítsak a biosban,mert én nem vagyok olyan szinten,mint Ti...
Tudod...:-felülről a második...két klikk....
Szóval...ezt csak azért írom,mert ha visszalapozol,végig tudod követni akár azt is...
Nekem E 4500 van...nem tudom mennyi a különbség,de szerintem lehet,hogy ott választ kapsz....Tőlem szájbarágósabban nem kell senkinek magyarázni
,ezért gondolom....
Siasztok
-
stephenpoe
tag
...szavamra...,nem vitát akartam szítani...
...egyszerűen csak TI vagytok azok,akik értékelik,és nem utolsó sorban,megértik,minek örülök...
...lehet,hogyha kicsit jobban értek hozzá,most imádnám azt a radeont...
...az én ökörségemen,ne vitázzatok....kérlek....
Hali...most mennem kell partyra...de később benézek....
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3543 üzenetére
...én is minden összerakásnál NV-t használok.Igaz,hogy nem gamer gépeket csinálok,csak olyanokat,amik LCD-t tudnak...de eddig még semmi gond nem volt.Nekem nem elsődleges a játék.Persze örülök,hogy az is simán fut.
Csak nem akarok annélkül itélkezni,hogy nem is értek hozzá...
-
stephenpoe
tag
...csak nem az 1gb-os,hanem az 512-es...
-
stephenpoe
tag
bocsánat...utánanéztemEZ volt...
Mit gondolsz...jobb lett volna,mint a 9600GT?
A boltba nem tudták megmondani,mi a baj... -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3534 üzenetére
...a legutóbbi agyeldurranásomkor,a kis E 4500-ast,3300-ra toltuk,Buherka Mester instrukciói segítségével.Orthossal stabil volt....
Ezután pár nappal vettem meg a 9600 GT-t.Ma már vannak sokkal jobbak is,erősen gondolkoztam a 9800-1 gb ddr3-on,de annyival,szerintem,nem lett volna jobb,amennyivel drágább....
Ez a kari,amúgy is akciós volt.Egy év garival vettem 80-dollárért....Szerintem az jó ár.Előtte kipróbáltam egy radeon ...azthiszem....7450-est....van ilyen...?
De valamiért elment tőle a hang,és amúgy sem győzött meg....
tiszteletem a radeon-pártiaknak....
biztos az én hibám volt....
....szóval becseréltem erre....azóta nincsen problémám....két játék van,amitvel ki szoktam próbálni,mert eddig egyik sem ment akadozás nélkül.A GRID...és a FUEL OF WAR...
Ezzel mindkettő,tökéletesen megy,gyönyörű grafikával.A fiamnak is megvan az öröme,mert az én régi kártyámat megkapta,mostmár az Ő gépén megy a JUICED,meg a NEED FOR SPEEDD....
Ha meg komolyabbra vágyik,elzavar az enyémtől...
...Ő a Főnök...
Azóta visszaálltam 2700-ra,talán csak óvatosságból,vagy mert Buherka Mester azt állítatta velem utoljára...nem tapasztaltam,hogy lassúbb lenne,így ez most az állandó.......azthiszem ennyi történt...
...Neked sikerült a Sárkányra papucsot intézni..?? -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #3517 üzenetére
...ez így van Mester Úr...
...de azóta,kicsit felpörögtek a dolgok....
most ketyeg 2700-at magonként,800-on fut 4gb...
...meg kapott egy 9600 gt-t...
most,(Nekem...)tökéletes...
...de nem feledem,hogyha TInem vagytok,akkor már valszeg nem ez a kis drága lenne...
Szia Buhi
sajnálom,hogy nem jött be a BIOS....
...mi van proci ügyben..? -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3512 üzenetére
Sziasztok!
Ha mégis kipróbálnád,kérlek,add le a minőségi tesztet....
Én jobban félek tőle...
Szivesen szólnék én is javítási ügyben....de....
...hasonló volt talán az én gépem hibája is....nekem nem fagyás,hanem kikapcsolás,minden bevezetés nélkül...Nekem a biosfrissítés segített....azóta repül
Sok szerencsét...Mindenkinek,minden jót
-
stephenpoe
tag
Hali!!!
...van az 1.6-ból mod...???Ezt próbálta valaki?
-
stephenpoe
tag
....erőt-egészséget,Mester Urak!
Segítséget szeretnék kérni.
Legutolsó ujratelepítés után,a kis drágám,minden bootoláskor ezzel fogad:
-Veryfying DMI Pool Data....
-Boot from CD:
-DISKBOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER....és ha enter,az utsó sor,a végtelenségig....
Már voltam a system menüben,elsődleges boot a dvd meghajtó,másodlagos a hard drive....mégse indul magától....
Ha indítás után nem várom meg a feliratot,hanem rögtön a system-be lépek,és kijelölöm honnan boot-oljon,akkor semmi gond....hogyan lehetne ezt véglegesítetni Vele...?Előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
....nekem is ua.van,én semmi baj nincs vele....
Kellemetlen ezt olvasni Róla!
Sok szerencsét kívánok.... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3390 üzenetére
Jó reggelt!
Nem azzal van a probléma,hogy nem fogad...a leveleim megérkeznek...amit én küldök,az nem.Olvastam a problémáról,és valami olyasmiről lehet szó,hogy a gépemen a kimenő levelek smnt....,vagy valami hasonlő...,címe,nem megfelelő.A legdrasztikusabb javaslat,az újratelepítés volt....megtettem.Ezek után,ment is a levélküldés,kb 2 órán keresztül.Semmihez nem nyultam....mikor este válaszolni akartam egyik barátomnak,már nem sikerült....
csak egy kicsit vagyok ideges....Már csináltam új emilcímet.Ugyanazon a serveren,nem működik.Másik serveren....,és ilyet még nem is láttam,a szövegmező NEM AKTIV...
Hallottál már ilyet????Az a hely ,ahova a betüket tennéd,nem reagál semmire....próbáltam pötyögni,bemásolni...de nem ment.Csak a tárgy mezőbe tudok írni....
Szóval ennyi....fogalmam sincs,mit tegyek....azért köszönöm a választ -
stephenpoe
tag
Sziasztok...
Tudna valaki segíteni ebben a problémában....agyvérzéstől mentene meg....
Szőval.1:-kinyitom a levelelezőszerveremet...
2:-szépen megírom benne a levelet,ahogy kell,pontot,veszzőt,ékezetet,minden fityfenét,semmit nem hagyok ki,sőt még rosszat sem gondolok arról az átkozott levelezőszerverről....
3:-megnyomom a "küldés" gombot...
... ő ki is írja,hoygy a levél kézbesítve,de ha felnyitom a "küldött leveleket" csak a címzett van benne,a megírt levél nem....
....És a cívzett is csak arról kap értesítést,hogy kitől kapott egy ÜRES borítékot!!!!Életet mentenétek...
...vagy az enyémet,vagy aki ép' a közelemben van..
Előre is köszönöm
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3385 üzenetére
ok....biztos rosszul mondtam,de közben rájöttem.Az a 200,csak addig volt ott,míg át nem állítottama CPU O.SPEED-et,unlinked-re...bocsánat a kavarodásért....
Most állítottam be úgy ahhogy mondtad,annyi különbséggel,hogy a memory speed valamiért 533 lett,én ezt beállítottam 800 -ra.Az FSB 1200,a szorzó 9....
Elindult,az első oldal szerint a memory 800 on ketyeg,a pillanatnyi fordulat 3330.71 mghz.Szerintem jelenlegi állás szerint ez padló,nem?Szerintem itt megállok....
Mindent köszönök,de ha van még mondanivaló,itt leszek... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3380 üzenetére
...ezzel a 7x -szel visszaesett 2220-ra az órajel....itt nem az a jó,ha minnél magasabb a szám?Tulajdonképen az FSB micsoda?
Ezek biztos jó hülye kérdések....
Én meg tuningolni akarok....
Az energiát nem bántottam....auto...ok mostmár leálltam,majd a válszod után gondolkodunk tovább...
Köszi -
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3373 üzenetére
...megvan....
Pillanatnyi fordulat:2775.57 MHZ.
Nem állítottam az energiaellátáson.Kellene?Stabilan fut,semmi problémát nem látok...
Viszont az én biosomban kicsit más volt a kép a CPU Feature nevű résznél.Volt egy olyan pont,aminek PPM MODE volt a neve.Nem változtattam,maradt NATIVE-n.A másik lehetőség:SMM
Mintha hallottam volna már ezeket a szavakat,de most nem ugrik be....így maradjon szerinted,vagy ez volt az első próba,és megyünk a felső határig????
Most csak 1 GB ddr2 van benn,667-es sebességgel.Mindent bepakoltam Bence gépébe,hogy bírja a játékokat....Tudom,hogy ez is sokat számít.Ebben a formában van értelme erőlködni,vagy várjunk a duall kialakításig....most terveztem 4 GB 800-ast duall-ba....csak még ANYEGIN nem járult hozzá...
Mindent köszönök,itt leszek...szia
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3371 üzenetére
.....francot vásárlás....azthiszed kibírom,úgy pezsgek,hogymáaztsetudom,mit kell vennem....
most próbálom meg,de még egy kérdés:hogy lövöm ki a biost?Reset gomb?Túl egyszerünek tűnik....vagy van valami gomb a lapon?Utánanézek a könyvben....ha véletlenül semmi sem sikerül,márminthogy nem tudom ujraéleszteni,bejelentkezek a fiam gépéről
szeva....próba!!! -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3368 üzenetére
Hali...
Sajnálom,hogy a dolog nem sült...
Sajna,ez ilyen...
Én is majd két honapig vadásztam ott olyan GPS-re,amit akartam.
Remélem,nem neheztelsz,hogy nem fújtam nagyobbra a dolgot,de így valszeg jobban jársz....Jól gondolom,hogy a 9300-as már oktávokkal jobb....
Más:-akartam pár dolgot kérdezni,bios állítással kapcsolatban,csak valahogy nem volt merszem....soh'se mertem még a biosban bolyongani...most átátllítottam valamit,és a Tőletek kapott CPUMON nevű progi szerint 2221 mghz körül ketyeg,az amúgy 2200 as proci....Lenne arra valamilyen lehetőség,hoyg utánanézzek,mennyit,és milyen modszerrel lehet húzni ezen a kis procin?Ami még nem vágja szét a rendszert.Azonfelűl,olvastam 18-as biosról...ez lehetséges,vagy félreértettem v.mit?
...nos így első nekifutásra ennyi.
Tulajdonképpen sirályul hasít a masina,csak.....tudod a kisördög....
....a végre megvásárolt GPS-t is,a harmadik napon kaptam szét....amíg nem láttam,nem hittem a 20GB-adattárolásban....
-
stephenpoe
tag
....szia...
Én is hasonló problémákkal küzdöttem,amíg a MESTEREK nem javasolták a biosfrissítést....
Előtte én is cserélgettem tápot...meg mindent....
De amióta az új bios van fenn,hasít a jószág...Ez csak kis adalék volt,Te döntessz....sok szerencsét!
MINDENKIT üdvözlök....jelen vagyok minden nap...sziasztok
-
stephenpoe
tag
....szia...
Én is hasonló problémákkal küzdöttem,amíg a MESTEREK nem javasolták a biosfrissítést....
Előtte én is cserélgettem tápot...meg mindent....
De amióta az új bios van fenn,hasít a jószág...Ez csak kis adalék volt,Te döntessz....sok szerencsét!
MINDENKIT üdvözlök....jelen vagyok minden nap...sziasztok
-
stephenpoe
tag
...tárgytalan....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Buherka mester...itt vagy?
Az idő:3:38.....ennyi van még hátra....el kellene,hogy olvass mindent pontosan,nehogy megvegyen aszt valami nem klappol!!!!! -
stephenpoe
tag
válasz
-royalflush- #3258 üzenetére
-
stephenpoe
tag
válasz
-royalflush- #3253 üzenetére
...szia...
Hát,nem én vagyok a legtapasztaltabb e szakmában,de úgy látom,a többiek távol vannak....hátha tudok segíteni....
-a "nem bootol be" alatt azt érted,hogy az IDE-s hard drive ról akarnád bootoltatni,amíg rajta van a SATA-s is,vagy lehúzod a SATA-st,és úgy sem bootol?
-amikor elindítod,csak fekete képernyő jön,vagy ír valamit?
-ha benn van mindkét hard drive akkor sem bootol az eredetiről?
-ha áttennéd slave módba az ide-t, és benn van a SATA,nem jelentkezik be a másik?Nos én ezekkel kezdeném,ebből szerintem sokmindent le lehet szűrni....
Ha véletlenűl ezeken már túl vagy,vedd semmisnek az egészet,ne haragudj a közbekotyogásért....
....de ha nem.....akkor a válasz után folytatjuk.... -
stephenpoe
tag
....már én is játszom a Crysist....
Tényleg nagyon jó....persze gyorsan végem....
Sziasztok -
stephenpoe
tag
Sziasztok.
Buherka:Nézted mostanában?Sajna már 128...
Gondolom így tárgytalan...Ha találsz másikat,szólj... -
stephenpoe
tag
...sikerült....
Csak oda kellett volna figyelni.... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3234 üzenetére
...komolynak tűnik a játék...
Igen,az e-bayon vannak újak,60 dollár környékén...Ha gondoljátok,szivesen segítek,mert az európai szállítástól rettegnek az itteni eladók......de nem minden esetben...le kell levelezni...ma kettőt láttam //www.ebay.com/,ha érdekel...
sziasztok -
stephenpoe
tag
....sziasztok...
Ez a játék...ryzis...vásárolt szoftver?Csak,mert utánanéznék....ha azt mondjátok jó
Mi inkább a racingokért vagyunk oda
Itt a e-bayon van még ilyen lap...ha érdekel...
sziasztok -
stephenpoe
tag
...de MI kitartunk,
és van is miért!
Az enyém,hála Nektek,hibátlanul fut.Azóta csináltam pár gépet,javítottam,építettem,de hiába újak,nem veszik fel 'vele' a versenyt
.
Remélem,azon túl,hogy beindult az egyetem,meg a munka,minden rendben.További jó napot.Sziasztok
-
stephenpoe
tag
...nálam is minden ok....
Csak azért írtam,hogy tudjátok,minden nap 'benézek'... -
stephenpoe
tag
...9600 gt-t már láttam elfogadható áron.Csak most nem vagyok túl eleresztve
Ha még sokat kell várnom,lehet,hogy elérhető lesz,a 9800 as is,1 GB ddr3-al....
Ezek a tervek...a többi...a jövő zenéje....
Előbb össze kellett a fiamnak állítani egy gépet,mert már nem fértem hozzá a sajátomhoz....Most meg egy új GPS-re lesz szükség,mert az enyém meghalt....valamiért nem akar csatlakozni a számítógépre...egyébként nincs baja,csak most nincs rajta semmi...
...valahogy rám jár a rúd....
Veletek remélem,minden rendben...mostanában ,mintha kicsit pangana a topic....Kínomban már visszaolvastam a kiindulási pontra...érdekes volt Rólatok olvasni akkor,amikor még csak terveztétek az ABIT vásárlást,meg ilyenek....
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3216 üzenetére
Köszönöm Mester
a probléma megoldva.Semmi baj nem volt az eszközökkel,csak velem
Le kellett tiltanom a gyári vga-t és el is indult.De sajna gyengébb,mint az integrált,ahhoz meg,mivel új a deszka,meg van minden driver...így visszakerült minden gyári állapotába,és Fiacskám türelmetlenül várja,hogy megvegyem végre az új kártyámat,hogy Ő megkapja az enyémet
Ennyi a történet...
Mindent köszönök....nyomon követem az eseményeket...sziasztokEgyébként lenne kérdés,cak nem tudom ide való-e...?Barátomnak egy HP Pavilon notebookja van.Kb egy éves.Nemrég hozta javításra,mert meghalt a net....Szerintem érdekes jelenség...a SKYP fut.Össze is tudok kapcsolódni bárkivel.De azon túl,a nettel kapcsolatos dolgok,semmi nem működik.Backup-ról ujratelepítettem,kikerestem a friss LANT és feltettem,beállításokat átnéztem.Másik op.-rendszert nem hagy feltenni,nem fogadja el a kodot.
Ötlet? -
stephenpoe
tag
...hát sikerült
Az eszközkezelőben letiltottam az integrált vga-t....
Lehet,hogy ez számotokra annyira egyértelmű volt,hogy eszetekbe se jutott szólni róla....?NEM RÖHÖGNI!!!
OK. A lényeg:-nem nagyon vagyok elszállva az új minőségtől....lehet,hogy valami beállítási probléma?
Az alaplapi vga jobb!!!!!Ilyen van?A Nedd for speedet akartam futtatni,ami egyébként az alaplapival,néhol kicsit darabosan ugyan,de élvezhető volt.Az 'új' kártyával,gyakorlatilag nem lehet játszani...úgy ugrál,és belassúl....ez milyen?!
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest