- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Elmész az Abit honlapjára, megkeresed a legfrissebb Biost és letöltöd. Ez valószínűleg egy .zip lesz. Ebben van egy awdflash, egy runme.bat egy .bin file és egy readme.txt .
Elolvasod a readme-t és megcsinálod amit mondanak. Egyébként azt hiszem a menet a köv. :
Bootolsz autoexec.bat,config.sys és cache használat nélkül. Elindítod a runme-t. Ez tulajdonképpen egy awdflash hívás egy rakat kapcsolóval. (ezek szerintem le vannak írva az alaplapkönyvben is) Ezután vársz egy kicsit, nézed a %-ot és imádkozol, hogy ne legyen áramszünet. Utána kisütöd a Biost (vagy defaulton indítod) és kész vagy.
Remélem jól írtam le. Ha eltérés van a readme és énköztem akkor neki van igaza. :))
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest