- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Elmész az Abit honlapjára, megkeresed a legfrissebb Biost és letöltöd. Ez valószínűleg egy .zip lesz. Ebben van egy awdflash, egy runme.bat egy .bin file és egy readme.txt .
Elolvasod a readme-t és megcsinálod amit mondanak. Egyébként azt hiszem a menet a köv. :
Bootolsz autoexec.bat,config.sys és cache használat nélkül. Elindítod a runme-t. Ez tulajdonképpen egy awdflash hívás egy rakat kapcsolóval. (ezek szerintem le vannak írva az alaplapkönyvben is) Ezután vársz egy kicsit, nézed a %-ot és imádkozol, hogy ne legyen áramszünet. Utána kisütöd a Biost (vagy defaulton indítod) és kész vagy.
Remélem jól írtam le. Ha eltérés van a readme és énköztem akkor neki van igaza. :))
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest