- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
az a poen, hogy nV tuzfal nem is volt bekapcsolva egyaltalan
csak kint volt talcan kis ikonja piros kereszttel athuzva h nem megy.
az oldotta meg a problemat, hogy az egesz halozati csomagot letoroltem a geprol, szoval nem feltetlenul az nV tuzfal a hibas... vmi mas sztem a szoftvercsomagban -
^Bundi^
őstag
Én is sok esetben olvastam ugyan ezt a problémát..én nem vettem eddig észre egyszer sem mivel alapban kilövöm az nv tűzfalat
remélem ez segít, mert eddig nem tudtuk mi a gond -
n0_gAboR
őstag
válasz
Metamorfózis #7 üzenetére
jol jott vna
de most be is kapcsoltam -
Metamorfózis
tag
Legközelebb kapcsold ki a windoz autómatikus újraindítás funkcióját.
Vezérlőpult->Rendszer->Speciális->Indítás és helyreállítás->Beállítások->pipa ki a megfelelő helyről.
Akkor elöbb fogsz hibaüzenetet kapni.
Én pont így jártam csak router nélkül amikor az új chipdrájvert tettem föl.
hálózati csomag leszed azóta semmi gond.
Remélem tudtam segíteni. -
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
1napos az alaplap, nemhiszem hogy hibas lenne.
(tekintve hogyha nem routert kotok ra, hanem a DSL modemet, vagy masik gepet, akkor nem indul ujra, mukodik rendesen. most hogy kikapcsoltam az nV tuzfalat, minden megy rendesen)
bios a legujabb elotti van a lapban, majd felrakom frissebbet, meg a firmware-t is frissitem routeren...bar nV firewallra semmi szuksegem sincs, azert eleg para hogy ujrainditja a gepet. ilyen nem lattam azota hogy win95-om volt a gepen -
Rez_Grof
őstag
Elég sok helyen olvastam már, hogy rengeteg gond van a Nforce 4 tűzfalával.
-
n0_gAboR
őstag
A rendszer installalasa utan ahogy felkerult a gepre az nForce 4 driver, a gep szinte minden inditas utan ujraindult, ha eppen nem akkor is kis ido mulva jott a restart.
Indulaskor a redszer hibajelentesebol arra lehetett kovetkeztetni, hogy a videokartya illesztoprogramjaval van a hiba.
Sok kiserletezes utan rajottem h a halozattal lesz problema, kihuztam az integralt Ethernetbol a routert, visszadugtam, azonnal jott a restart. a hiba mindig jelentkezett amikor ki-be huztam a kabelt, ugyh biztos voltam hogy ez a gebasz.
A megoldas a kovetkezo volt: le kellett szedni az nForce driverrel opcionalisan feltelepulo halozati csomagot (nV tuzfal, stb stb). most rendesen mukodik a gep, nem indul ujra hogyha radugom a routert.
Ti tapasztaltatok hasonlo jelenseget mas routerekkel? Ez most a routerem hibaja lehet, vagy a halozati csomage a forceware driverben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest