- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

n0_gAboR őstag az a poen, hogy nV tuzfal nem is volt bekapcsolva egyaltalan 
 csak kint volt talcan kis ikonja piros kereszttel athuzva h nem megy.
 az oldotta meg a problemat, hogy az egesz halozati csomagot letoroltem a geprol, szoval nem feltetlenul az nV tuzfal a hibas... vmi mas sztem a szoftvercsomagban
- 

^Bundi^ őstag Én is sok esetben olvastam ugyan ezt a problémát..én nem vettem eddig észre egyszer sem mivel alapban kilövöm az nv tűzfalat  
 remélem ez segít, mert eddig nem tudtuk mi a gond  
- 

n0_gAboR őstag válasz  Metamorfózis

üzenetére Metamorfózis

üzenetérejol jott vna  
 de most be is kapcsoltam
- 

Metamorfózis tag Legközelebb kapcsold ki a windoz autómatikus újraindítás funkcióját. 
 Vezérlőpult->Rendszer->Speciális->Indítás és helyreállítás->Beállítások->pipa ki a megfelelő helyről.
 Akkor elöbb fogsz hibaüzenetet kapni.
 Én pont így jártam csak router nélkül amikor az új chipdrájvert tettem föl.
 hálózati csomag leszed azóta semmi gond.
 Remélem tudtam segíteni.
- 

n0_gAboR őstag 
- 

n0_gAboR őstag 1napos az alaplap, nemhiszem hogy hibas lenne. 
 (tekintve hogyha nem routert kotok ra, hanem a DSL modemet, vagy masik gepet, akkor nem indul ujra, mukodik rendesen. most hogy kikapcsoltam az nV tuzfalat, minden megy rendesen)
 bios a legujabb elotti van a lapban, majd felrakom frissebbet, meg a firmware-t is frissitem routeren...bar nV firewallra semmi szuksegem sincs, azert eleg para hogy ujrainditja a gepet. ilyen nem lattam azota hogy win95-om volt a gepen 
- 

Rez_Grof őstag Elég sok helyen olvastam már, hogy rengeteg gond van a Nforce 4 tűzfalával. 
- 

n0_gAboR őstag A rendszer installalasa utan ahogy felkerult a gepre az nForce 4 driver, a gep szinte minden inditas utan ujraindult, ha eppen nem akkor is kis ido mulva jott a restart. 
 Indulaskor a redszer hibajelentesebol arra lehetett kovetkeztetni, hogy a videokartya illesztoprogramjaval van a hiba.
 Sok kiserletezes utan rajottem h a halozattal lesz problema, kihuztam az integralt Ethernetbol a routert, visszadugtam, azonnal jott a restart. a hiba mindig jelentkezett amikor ki-be huztam a kabelt, ugyh biztos voltam hogy ez a gebasz.
 A megoldas a kovetkezo volt: le kellett szedni az nForce driverrel opcionalisan feltelepulo halozati csomagot (nV tuzfal, stb stb). most rendesen mukodik a gep, nem indul ujra hogyha radugom a routert.
 Ti tapasztaltatok hasonlo jelenseget mas routerekkel? Ez most a routerem hibaja lehet, vagy a halozati csomage a forceware driverben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő