- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
Sajnos az abitok mostanság elég finnyásak ram terén. De an7-hez volt kifejezetten erre a problémára bios-frissítés. Szerintem kereshetsz nf7-hez is, biztos lesz ott is hasonló. Amikor én bios-t frissítettem, először úgy látszott, hogy minden ok, de aztán csak elkezdte a sz*rakodást, és ekkor sokalltam be. Fél évig szívtam vele, kéthetente win telepítés volt, útáltam. Most asus, már két hónapja, és a win megy, és szerintem még sokáig menni is fog.
-
Soja
aktív tag
van benne 2 infenion, és 1 samsung ram dualban elvileg. Teszteredmények alapján, meg sebesség alapján tényleg dualban megy. Konkrétan azt csinálta a lap, hogy véletlenszerűen kékhalállal meghalt. A képernyőn még lehetett látni, hogy fizikai memória listázása 1 től 100%-ig elmegy és automatikusan restart. A C meghajtón meg minden megsérült. Álltak vissza alapra a beállítások, fájltöredékek lettek, stb. Pedig játszottam az időzítésekkel, meg a memó sebességekkel is, de nem lett tökéletes. De lehet hogy ez a három memó nem akar normálisan egymás mellett menni és az a baj, bár asus lapban megy. Eddig egy játékot találtam, valami gagyit, ami ugyanígy fagyasztja meg, de ez belefér. Az én szememben úgy süllyedt el az abit, mint a Titanic...
Egyébként az abitok úgy általában elég finnyásak a memóriákra, ez a gond.
[Szerkesztve] -
Soja
aktív tag
Hát igen, az usb-s cuccok miatt tényleg nem kapcsol ki. Nekem is ilyen lapom volt, és egy egész listát sikerült összeírni, hogy mi nem működik rendesen. Ez komoly. Szar volt a tv-tuner, nem ment a grabbelő, stb... de szerencsére sikerült kicserélni egy asus-ra. Azóta minden frankó, és király. Nincs is több idegeskedés.
Ez az an7-es szerintem egy szar széria, és hiába frissítesz bioszt is, nem segít. Én 3x frissítettem memóriainkompatibilitás miatt, hát nem segített. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest