- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Bass
addikt
Szerintem nem lesz gond
-
Niquis
aktív tag
Nem mondom azt hogy nem fog menni, de azt sem, hogy fog. Szvsz nem lehet megjósolni. Láttam már sok példát arra, hogy megy az abit(olyankor igencsak hasít), de olyat is szép számmal, hogy nem. Én mindenesetre meguntam és nem veszek többet abitot. Tehát a lényeg: ki KELL próbálnod előtte, lehetőleg még a boltban.
-
papirzacskó
csendes tag
én is most tervezem az abit video kártyámhoz az abit alaplap vásárlását.......hát meglátjuk....
-
Bass
addikt
Nekem Abit Kr7A-133R+Siluro Ti4200 64mb van benne és eddig nem vesztek össze:)szerintem ez csak valami badarság,bár nem zárható ki hogy előfordul:((
-
Bazsiii
tag
abitst6+gf2 tök jól megy. szeretik egymást.
-
AND1
őstag
Hali
Szal én is évek óta ezt hallom hogy abit nem megy abit-al. Sztem ha van rá lehetősged probáld ki.Mert csak a saját szemének higyjen az meber :) Meg azt is mondogatták hogy magában az abit alaplapok nem olyan jók. Öcsémnek volt egy ABit VT6-ja,monduk az már elég régi de soha nem fagyott és atomstabil volt. Nekem meg mindig MSI volt,szal csak öcsém révén van vele tapasztalatom.De én is tervezek egy Abit Ti4200-es vételét. (de ha lesz pénz inkább 9500:) ) Szal probáld ki ha van rá lehetősged. De szerintem nem lehet gáz együtt a 2. Sok sikert!
Bye -
supercow
őstag
Nekem van egy VH6T + Siluro T400 (GF2MX400) és semmi baja nem volt soha. Ez pozitív talapsztalat, nem? :D
-
kiro
csendes tag
Sziasztok Azt hallottam, hogy az ABit alaplapok és Abit videókártyák nem bírják egymást. Számomra ez kicsit hihetetlen, hisz ugyanaz a cég gyártja. SZóval? Azért lenne fontos, mert szeretnék venni egy Abit NF7-S AGP8x USB 2.0 serial ATA 10/100-as LAN 5.1-es hang os alaplapot, hozzá egy ABIT GF4 Ti4400 128 MB Tv-out-os AGP8x os videókártyát. Ezek kapcsolatáról tudnátok nekem valamit mondani?? Az alaplapba egy 2200+-os AMD menne.
KÖSZI:
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest