- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipe
tag
Új problémám van.
Mostanság folyamatosan eltűnik az alaplapi hálókártya. Újraindítás után, minden ok, majd programok futtatása alatt eltűnik, azt ennyi. Próbáltam már mindent, ami eszembe jutott, még xp reinstallt is, de nem segített semmi!
Please help valaki!!! -
Tipe
tag
UP! Please HELP valaki !!!!!!!!!
-
Tipe
tag
Az én problémám : az XP és az alaplapi driverek telepítése után, úgy hogy a gépben semmilyen kártya sincs (csak a video), marad egy ismeretlen eszköz, melynek tulajdonságainál az intel utalás valami alaplapi kütyüre utalhat .
Se BIOS frissítés, se intel driver frissítés nem segít ezt megtalálni .
Másnak ilyen vagy hasonló probléma ? Ötlet, javaslat ??? -
Tipe
tag
Üdv. mindenkinek !
Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk akik ilyen alaplappal rendelkeznek és talán nem én vagyok az egyetlen, akinek problémái merültek fel .
Azért indítottam ezt a témát útjára, hogy nálam okosabb, hozzáértőbb emberek segítségével megszűntethetőek legyenek a gyermekbetegségei az ABIT AL8-V -nek .
Teljes valójában : [link]
És amiket tudni érdemes róla : intel945P chipset, DDR2 533/667MHz RAM, FSB:1066MHz, 7.1 hang, Gigabit LAN, 2x SATA2, 16x PCI-E, USB 2.0 stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest