- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipe
tag
Új problémám van.
Mostanság folyamatosan eltűnik az alaplapi hálókártya. Újraindítás után, minden ok, majd programok futtatása alatt eltűnik, azt ennyi. Próbáltam már mindent, ami eszembe jutott, még xp reinstallt is, de nem segített semmi!
Please help valaki!!! -
Tipe
tag
UP! Please HELP valaki !!!!!!!!!
-
Tipe
tag
Az én problémám : az XP és az alaplapi driverek telepítése után, úgy hogy a gépben semmilyen kártya sincs (csak a video), marad egy ismeretlen eszköz, melynek tulajdonságainál az intel utalás valami alaplapi kütyüre utalhat .
Se BIOS frissítés, se intel driver frissítés nem segít ezt megtalálni .
Másnak ilyen vagy hasonló probléma ? Ötlet, javaslat ??? -
Tipe
tag
Üdv. mindenkinek !
Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk akik ilyen alaplappal rendelkeznek és talán nem én vagyok az egyetlen, akinek problémái merültek fel .
Azért indítottam ezt a témát útjára, hogy nálam okosabb, hozzáértőbb emberek segítségével megszűntethetőek legyenek a gyermekbetegségei az ABIT AL8-V -nek .
Teljes valójában : [link]
És amiket tudni érdemes róla : intel945P chipset, DDR2 533/667MHz RAM, FSB:1066MHz, 7.1 hang, Gigabit LAN, 2x SATA2, 16x PCI-E, USB 2.0 stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged