- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Igen az ember óvatos egy errefelé úgymond "ismeretlen" márkával szemben. Olyan retrós benyomást hoz jó értelemben nálam is. Ki tudja, a támogatás kötelezővé válása EU-ban, csökkenti manapság majd már a kockázatot bizonyos szempontból. De érthető a bizonytalanság az évekre való elkötelezettség tekintetében, hogy most meg merjük lépni ezt itt vagy sem.
-
nekem is tetszik, az oldala (széle) kicsit a régi xperiákra hajaz (de szerintem nincs avval baj, jól néztek ki anno).
A kamera "plato" meg nagy-nagy, de a színekkel való játék feldobja (és kicsit retro hangulata lesz, főleg a kiegészítővel mint egy régi kamera, bár ez szándékos már-már).
de valahogy mindig megfeledkezem ezen gyártóról amikor telefont akarok váltani, meg annyira sok pénz egyik-másik telefon manapság (bár melyik nem ami használható is), hogy félek bele-bele ugrani egy ismeretlen márkába
... (redmi-vel szívtam meg így, a memóriakezelés miatt döntöttem leginkább a 9 hónapnyi használat utáni továbbálláson)az kimondottan pozitív eredmény nekem, hogy az euban a hivatalosan forgalmazott telefonoknak minimum 5 év szoftver support kell a forgalmazás befejezésétől számítva! (nem onnan kell számolni amikor megjelenik a készülék, nagy különbség ez is)
-
judas13
veterán
ZTE ezen dizájn vonala mondhatni 10/10 nálam.
-
Graphics
Jómunkásember
Remek kinézet ismét, egyszerűen nem tudnak hibázni.
Valahogy kicsit meglendülhetnének minden téren, mert ez az a ZTE, amit bármikor elfogadnék.
Ha a kamerás képesség is felfejlődött és az üzemidő is remek, akkor én nem nagyon tudok belekötni.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Király utcában van egy mobilos... Minden mobil ott ficereg a kirakatban. Cimke sehol... Hogy a fenébe különbözted meg a sok egyforma, fekete mobilt? Sehogy!
Nem nehéz észrevenni a különbséget ha megy a kijelző. -
Gabriell3
csendes tag
Hát ez a telefon gyönyörű.
Kíváncsi leszek az árazásra, és a tesztekre.
Egyéb telefonoknál egyre nagyobb a sarok kerekítése, pár év múlva kapunk egy ovális telefont
-
-
-
mhydas99
senior tag
Angolul hasznalom a telefonom mar regota, de azert az verciki, ha a gyari magyar forditas hibas. Mindegy mekkora a gyarto, plane ugy, hogy a ZTE nagyobbnak szamit. Gyakorlatilag ha kifozetnek egy hivatasos forditonak a magyaritast 2 telefonjuk arabol, mar nem lenne gond. Ez a fajta garasoskodas az alapveto problema, ami bizalmatlanna teszi az atlagvasarlot a marka irant, nem az a par szo felreforditasa. Csakis a hozzaallas...
-
mpierre
veterán
Ez még mindig patent egy dizájn. Minden az ányegin múlik.
-
-
cs.zs.
veterán
Már megint csodaszépet alkottak.
Ez a ZTE/NUBIA/RedMagic formaterv nagyon bejön, jó kis formatervező brigádot rántottak össze. Ha szoftveresen is összehoznak valami hasonlót...
még a végén híresek lesznek..!
-
-
Szuper a dizájn , világos kivitelben kifejezetten tetszik.
-
Vtwo
senior tag
Kifejezetten bejön a dizájn, mondhatni kész felüdülés a sok egyenfon után.
-
joey04
titán
kamerás fronton ez kevés lesz.
-
Kernewor
lelkes újonc
2024.januárban vettem a Z60 ultrát. Android 14-el jött ki, tele fordítási hiányossággal, hibával. (pl. a kamera "vízjel"
volt). A 15-re frissítéssel ezek a fordítási hibák szinte teljesen eltűntek. Van néhány angol nyelvű menü, de ilyen "vízjel" szerű félrefordítás már nincs, ami magyar, az jó.
Napi szinten használok banki alkalmazásokat, semmi gond nincs velük, pénz még megvan
. Van/volt már rajta: KH, Rafi netbank, wise, revolut, simple, gpay, különféle brókercégek alkalmazásai. Én pl sokkal jobban szeretem a Nubia szoftverét, mint a oneui-t, vagy a miui-t (hájperoeszhez még nem volt szerencsém)
Kíváncsi vagyok a Z80U árára. Ha elfogadható lesz, lecserélem a Z60-at. Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó, vezeték nélküli töltés és a 7200-as akku nekem megér egy kis plusz ráfordítást. A frissítések nem különösebben érdekelnek, most kb 3-4 havonta jönnek elvileg 3 évig, ami nekem bőven elég. Ha a Z80 megkapná az EU-s 5 éves kötelező update-et, az már a non plus ultra lenne
. -
-
Ami tetszik. Nem lekerekített, tehát tetszik, oldalrol is. Nincs végre csúnya kamera elől vagyis nem látszik. Ami csipi a szemem, hátul az a tulméretezett kamera az valahogy nem jön be. A sofware update az meg már kötelező 5 évig.
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Igen nagyon bejon nekem is a kinezet
-
Elit3Zotya
addikt
ez 18 mm ekvivalens, és meglehetősen nagy az 1/1,55”-es érzékelője.
Végre vissza kapta a nagy szenzort az ultraszéles...

Z70 ultrában csalódás volt az ultraszéles a Z60 ultra után, amennyivel kisebb lett a szenzor, pont annyival volt gyengébb is a képminőség.
Zoom szenzort remélem natívan használja majd, mert a z70 ultrában szintén zavaró volt, hogy belenagyít.
35mm szenzor is végre tudja a kötelező méretet, jónak tűnik ez a széria..Dizájn továbbra is parádés.

-
Tetsuenek mrg iztos jok de az update nem volt regebben az erosseguk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Posta, csomagküldés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P50 Pocket Prémium Edition Gold.
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De visszanézem azt a részt most tuti

... (redmi-vel szívtam meg így, a memóriakezelés miatt döntöttem leginkább a 9 hónapnyi használat utáni továbbálláson)