- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
rajzolni sokkal jobb nagyobb méreten. Alapvetően Androidos vagyok, de tabletnek egy ideje csak (12.9") iPadet használok, mert a palm rejection és a szoftver (procreate) mérföldekkel jobb mint akármelyik Androidos tablet. Ugye itt arról van szó, hogy régen egy Wacom tabletet használtam (Intuos M) aminek a penje végletekig customizálható volt (én általában 3 funkciót állítottam be), na most ez Androidon és iPad-en nem tud működni, hisz nincsenek funckió buttonok (iPad) vagy nem annyi mint amennyinek kellene lennie + nem programozhatóak.
Ehhez tényleg jól jön, hogy a szoftveren belül intuitívan tudod a dolgod csinálni (egyszer ha megtanulod) vagy az, hogy nem kell külön kesztyűt viselned mert a tableted nem tud megkülönböztetni a tenyered meg a stylus-t.
Az egyetlen probléma az ára. Ennyiért nem tudok reális érvet mondani mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest