- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Tehát ebből kiindulva azonos árkategóriájú termékeknek pontosan ugyanazt kellene nyújtani? Szuper lenne ha mindenki csak és kizárólag egy adott gyártót majmolna és nem lennének egyedi ötletek.
Ez a szép a világban, mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő eszközt és nem minden márka ugyanaz nyújta azonos árkategóriában. Nekem speciel nincs igényem 10x-re, 5-re annál inkább, ez is egy ok volt a Pixel 7 Pro mellett.
Másrészt meg a hardver egy dolog, a Samsung-nak a kamera szoftver algoritmusa által generált képek szerintem távol állnak a Pixel nyújtotta látványvilágtól, így pusztán technikai oldalról nem lehet megközelíteni pl a kamera témát. Ez is emberfüggő, nekem alapvetően nem rúg labdába egyik Samsung se egy Pixellel szemben mert a képi világ téren én a Nexus 5X óta a Google kamera (most már Pixel kamera) felé húzok.
Szóval oké hogy szerinted pusztán technikai oldalról kellene felvenni a versenyt két eszköznek, de nem csak ettől függ egy telefon tudása kamera téren, hanem sokkal inkább a szoftvertől és ezáltal egyedi igényektől. -
tomboy0013
veterán
Mindig elfelejtik az emberek hogy nem az SoC az egyetlen szempont ami alapján eszközt vásárolnak az emberek. A racionális dolgokkal maximum megmagyarázzuk magunknak miért volt jó döntés egy adott dolog. Érzelmi alapon döntünk. Ránézek a Pixel-re és hirtelen megtetszik a dizájn, az érzés hogy sallamgmentes drodiot használhatok, kétszer annyi ideig támogatják mint ameddig használom és azt mondom nekem ez kell. Aztán felsorakoztatom az érveket miért jó döntés 500-ért ezt venni és nem egy iPhone-t. Ennyi az egész. De ez fordítva is igaz. Féltem sokáig mielőtt Pixel-t vettem, folyamatosan a panaszokat olvastam az SoC teljesítményről, melegedésről, üzemidőről meg a térerőről. Aztán meggyőztem magam hogy jó lesz ez. Azóta nem volt egy túlmelegedéses üzenetem se, pedig nyaralás alatt gyilkoltam a telefont melegben rendesen (4k videó, fotózás és GPS szinte folyamatosan órákon keresztül), a térerő jobb mint eddig bármelyik telómnál, akksival semmi gond, ami volt teljesítménybeli gond, az a szoftverből adódott ami javítva lett.
Hibát mindenben lehet találni, attól függ hogy állunk a dologhoz. És minden annyit ér amennyit fizetnek érte. -
tomboy0013
veterán
A közel 6 éves Poco F1-emen majdnem olyan fluid a PixelUI Android 13 ROM mint a P7 Pro-mon az Android 14. Nem gondolom hogy a stock droid-dal probléma lesz hosszú távon. De nem is ez a lényeg, hanem a biztonsági frissítések megléte. Nyilván egy 7 éves telefontól nem azt várja az ember, hogy úgy pörögjön rajta a rendszer mint új korában, de a biztonság sokat számít. Családon belül szerintem sokunknák tovább oroklodnek a telefonok és nem baj ha up to date a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest