- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Majd ha lesz sok pénzem, olyan szépet akarok, ami fejtámlás is. Tehát állítható magasságú, görgős, hintamechanikás, lerögzíthető, magas háttámla, fejtámla, ami nem olyan kényelmetlen, mint amikor a fodrász mossa a hajam, hanem megtámasztom rajta a fejem és kényelmesen alélok a monitor képén úgy, hogy a szemüveg kerete nem zavar a kép élvezésében. Na, ez nem lesz egyszerű, 196 cm magas vagyok.
Momentán albérlet van, noti, konyhaasztal, íróasztalból kettő, meg sima pizzériás szék, vagy ölbe a notival...
Viszont munkahelyemen elvileg valami 55k-s szék van. Eléggé randa szegénykém, de magasságállítós, dönthető hátlap, mely rögzíthető, dőlés rugó ellenében állítható rugóval, állítható magasságú háttámla (cirka 60×80cm-s, tehát nagy, ívelt), állítható magasságú karfa, állítható az ülőlap is, mennyire előre-hátra. Ennek a széknek van még egy variációja, ahol az ülőlap dőlésszöge is állítható. A 180 centis gyerekeknek már elég magas a háttámla, hogy fejtámasznak is használhassák, nekem nem!Bejön ez a szék, 8 órát ülök benne gép előtt, nincs hátfájásom, nem kényelmetlen, nem izzadok bele, strapabíró, szövethuzattal.
-
macilaci78
nagyúr
Bőr szék hosszú távra nem előnyös, ha csak nem akarják a srácok keményre főzni a tojásokat.
Az egyik irodatechnikai boltban láttam magas háttámlás, karfás, fejtámlás, gázrugós, hinta-mechanikás, gurulós széket ízléses szövet-borítással bruttó 35k-ért talán... Nekem az felelne meg, de nagyon! (Ja, egy szegedi Printkerben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Posta, csomagküldés
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest