- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuha
aktív tag
válasz
Callisto #11317 üzenetére
Azért azt csekkold, hogy szerintem a Forward Black (és a Silver leaf is) teljesen krómozott ezüst hatású az egész oldalán és alján, pl: [link] [link]
A haworth weboldalon lévő képeken nem pont így néz ki, ott sokkal szebb, nem teljesen krómozott hatásúnak látszik ez.
Nekem ez annyira nem bejövős. A Coral-nak is ugyanilyen az alja a képeken a weoldalon és itt is: [link]A másik fajta matt szürke alj/oldal is elég érdekes, pl: [link] ezek talán a Byzantia és Paddle színű székeknél vannak,
Ez alapján egyelőre inkább lehet maradok a sima feketénél. -
-
zsuha
aktív tag
válasz
Lokids #11301 üzenetére
Melyik színek jók szerinted? Többiek? A kéket, és a coral színt (fehér-narancs) kihagynám.
Forward black-nek sincs túl sok értelme. Bay sem az igazi, olyan csúnya szürkés zöldes.Silver leaf, Byzantia, Paddle jó lehet, azok tetszenek.
A fekete már nagyon uncsi, Ikea Markusról váltanék.
Illetve, az additional lumbar support felár megérős lehet?
-
zsuha
aktív tag
Köszi, nem tudtam, hogy van bemutatótermük, de a teljes árat nem fogom kiadni érte.
Csak munkaidőben ülök asztalnál.Hát nem is tudom, valahogy a fejtámlát elég sokat használom, lehetséges, hogy azért, mert inkább tespedek a székben, mintsem rendesen ülök. Bárhogy legyen is, a fejtámlát nem szeretném elengedni, anélkül elkezd fájni a nyakam egy idő után.
Van más fejtámlás nagyon ajánlott szék, vagy Fern? -
zsuha
aktív tag
Nekem Markus van, és már nem annyira a kedvencem, napi 8 órát használom. Ami legjobban zavar, az a kartámasz állíthatatlansága.
Haworth Fern nem lenne rossz (most így eléggé megtetszett), ha lenne fejtámlás verzió, csak ezt a zöld Halo színt nem bírom (nem is értem honnét szedték az ötletet egy ilyen katasztrofális színhez). Te tényleg meg tudtad szokni a fejtámla hiányát?
Remélem lesz egyszer EU-ban normális fejtámlás Fern. Lehetőleg ugyanekkora kedvezményekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest