Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPR1NGzje.
csendes tag
válasz
CsabaSteel #6391 üzenetére
Szia Csaba!
Esetleg egy mostani véleményt megosztanál a székről?
-
bepken
veterán
válasz
CsabaSteel #6428 üzenetére
a hasonló székek ajánlgatásával az a baj, hogy ugyebár a legtöbb ember ezt a 40ezer forintos öszeget is hosszabb távra adja ki egy termékre. pláne, ha egy székről van szó. csakhogy egy ilyen szék garantáltan nem fog 1-2 évnél többet bírni. így ezt a 40ezer forintot akár 2-3x is kifizeted majd ezidő alatt.
nekem is volt olcsó székem itthon (igazából 2 db), még olyan 6-7 éve vettem őket, sima olcsó irodai székek, vagy 20-25ezer volt darabja. elkezdődött a HO, és rögtön nem heti 5-6 órát ültem benne, hanem napi 8-10 órát, ami azt eredményezte, hogy - az egyébként akkor jobbik állapotban lévő szék - olyan fél év után szét akart hullani. majd mivel 2 darab volt ugye belőle, így az alkatrészekből összekontárkodtam egy széket, ami megint csak pár hónapig bírta, így elkezdtem én is nézelődni, kérdezősködni, többnyire ebben a topikban.végül nem hallgattam az itt kapott tanácsokra és vettem egy 60ezres széket, ami - nem kamuzok - 1 hónapot nem bírt ki alattam! szerencsére, mivel pont a legutóbbi nagy lezárások előtt vettem, így korrektek voltak a boltban és, 1 hónapon túl is visszavették a széket, tehát sikerült úgymond "kiszállnom" belőle veszeteségek nélkül. akkor dönttem el, hogy még egy ilyen olcsó szart nem veszek.
most annyi történt azóta, hogy sikerült hazahoznom egy széket a cégtől, ez egy mondhatni normális minőségű darab. amíg maradhat nálam, addig elvagyok vele (hátam például azóta nem fáj egyébként!!!), de amint vége a HO-nak és vissza kell vigyem, venni fogok egy normális és a topikban is ajánlott széket.
ezt csak azért írtam le, hogy lásd Te is, miért nem ajánlanak (és nem is fognak ajánlani soha) egy olcsó, ismeretlen gyártótól érkező széket a topikban.
-
4nick8
őstag
válasz
Onnan tudod hogy valami hulla szar hogy nem a minőségre kltenek amit nem lehet számokkal kifejezni hanem egy teljesen feleslege feature-t tesznek bele ami 0.001 centbe kerül. PL USB-s derék rezgető.
Szerintem beleestél a kinai fos csapdájába.
-
atee
őstag
válasz
Bátran ajánlod, de nem is igazán használtad.
Nem tudod, hogy kényelmes e órákig, napokig. Milyen hamar kezd majd el nyikorogni, kopni a silány műbőr rajta (mert ennyiért nem lesz rajta minőségi)
A gázlift már most nem működik rendesen. Legalábbis valamiért ha jól értem csak félig...
A paraméterei alapján az is intő jel, hogy 15 kg. a tömege. Egy komolyabb szék amiben anyag is van 25+ Kg.
Én kétkedve fogadom el a 140 Kg. teherbírását is.
Röviden ennyi, de használd egészséggel! Viszont, hogy ajánlod az egy kicsit megtévesztő szerintem!
Használd és fél, 1 év aktív használat után írd meg mit tapasztaltál!
Ez így hosszútávon, drágább lesz mint nagyjából dupla ennyiért venni egy Aprós Noblechairs széket. Mert az élettartama lényegesen korlátozottabb ez 100% -
mikk2000
őstag
válasz
CsabaSteel #6384 üzenetére
De végülis mit rendeltél?
-
atee
őstag
válasz
CsabaSteel #6381 üzenetére
Minimális visszaolvasással kaptál volna választ a kérdésedre. Ennyiért nincs ajánlott gamer szék.
-
bepken
veterán
válasz
CsabaSteel #6381 üzenetére
kíváncsiságból visszaolvastam, és a következő konklúziót vontam le: nem használtad a keresőt
Warrior, Diablochair, Irish, Raidmax - ezt a négy márkát említetted a kérdésedben, amiből 2 márka (Warrior, Irish) sosem volt még csak említve sem a topikban...1 márka (Raidmax), amit páran ugyan említettek kérdés szinten, de véleményt nem írt eddig senki - ergó nincs senkinek ilyen széke a topikban. a negyedik márkáról pedig összesen 1 visszajelzést találni: [link]
nem lehurrogni akartalak ezzel, remélem nem érted félre. csak hát egyik topikban sem fognak Neked random véleményeket írni olyan termékről, amivel kapcsolatban nincs tapasztalat és ez szerintem a Te szemszögedből nézve is így előnyösebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest