- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheKresh
csendes tag
válasz
Rackman #6359 üzenetére
Sziasztok!
Nekem volt kb 2-3 hónapja, pár napig ugyan ilyen ArenaRacer Supreme, annak nem kattogott a deréktámasza, viszont hibás volt más szempontból, ezért én inkább vissza is kértem az árát és visszaküldtem, nem cseréltettem. Nekem már ott elbukott a dolog, hogy az én magasságomhoz nem volt jó helyen a deréktámasz és elfértem benne, de olyan szűknek tűnt pedig nem vagyok nagyon testes ,ezért én már csak olyan széket keresek aminél a deréktámasz magassága és mélysége állítható. (180 cm és 80 kg vagyok).
Azóta is keresem a következő áldozatot...
-
hhgygy
senior tag
válasz
Rackman #6361 üzenetére
Sajnos, nem tudok hozzászólni, én csak egy mezei felhasználó vagyok. De mint említettem, nekem meg a tilt (hátradöntés) nyikorog kezdettől fogva, már legalább háromszor szedtem szét és zsíroztam be, ahol értem, de egy icipicit még most is nyiszorog egy bizonyos pozícióban.
-
Rackman
csendes tag
válasz
Rackman #6352 üzenetére
Megjött a csere Supreme épp most intéződik a visszaküldése, pont ugyan úgy kattog mint a korábbi. Közben találtam ezzel kapcsolatban netem több fórumot is. Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy általános probléma és több prémium márkát is érint aminek ilyen állítható deréktámasza van. Nagyon sok panaszt lehet találni neten. Pl: [link]
Ez egy másik márka (nagyon hasonló), de ezen kívül rövid keresgélés után találtam még 2-3 különböző márkára ugyan ezen panaszt. Szóval sajnos ez ilyen. (Simán lehet hogy pont ugyan az a deréktámasz kerül más-más gyártók székébe). Akik írták hogy nem kattog azok lehetnek a szerencsés kivételek. Egyébként a bolt kérte, hogy csináljak egy videót amin látszik/hallatszik ez. Ha már elkészült ide is berakom. Akinek esetleg ilyen széke van megnyomkodná úgy mint én a videón hogy hallatszik-e valami?
[link]Most kezdhetem előről a keresést. Tud valaki esetleg ajánlani valamit? Amikor ezt választottam akkor 2 fő szempont volt:
- minőségi szék legyen, sok évre tervezek vele és napi sok órát
- teljesen szövet borításMost ez kiegészült egy újabb kritériummal:
- semmiképp NE legyen benne állítható deréktámasz -
-
expander
senior tag
válasz
Rackman #6346 üzenetére
Ez valami egyéni hiba lesz, és akkor viszont csak le akartak rázni, mert semmi, sehol nem kattog, pattog, egyedül (ha már muszáj belekötni) a könyöktámasznak van egy kicsi holtjátéka, ami néha zajjal is jár, de nálam tökéletesen (és hangtalanul
) teszi a dolgát minden funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest