- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Igen! Kerestem, hogy miként találhattam rá a tesztre, de fogalmam sincs. Mindenre rákerestem ami eszembe jutott, de nem találom. Hasonlót találtam csak. Nagyon masszívnak tűnt, vastag párnázottsággal az ülőlapon és a háttámlán is, változtatható a dőlésszöge, lefékezi a kerekeket (vagy valami ilyesmi rémlik), rettenet hosszú garanciával, egész napos ülésre alkalmas, 120 kg felett is.
Ma elkezdem bejárni a boltokat, van itt Momax, Möbelix, Jysk, Kika, Obi, Praktiker és gondolom még 30 másik ilyen bolt. Csak találok egy olyan széket, amiben jól érezhetem magam. -
nyunyu
félisten
Közben elmentem nézelődni az RSbe, ahol vettem a kettővel ezelőtti fotelemet.
Kipróbáltam a bőr Buffalot (96k), de rövid a támlája, teljesen hátradőlve egyáltalán nem támasztotta alá a tarkómat, így hamar kiesett
Vitelllius jóval komolyabbnak tűnt, meg kényelmes is volt, de a ráírt 163k-s árcímke vette el a kedvemet az azonnali vásárlástól, na meg az, hogy az eladó szerint rendelni kell, mert a kiállítotton kívül nincs egy se raktáron, azt meg legközelebb szeptemberben tudnak, de előre ki kéne fizetni a cumót.Pár sarokkal visszább benéztem a Székkirályhoz is, de ott mutatóba is alig akadt bőr fotel, ára miatt nem nagyon keresik címszóval.
2 mázsára hitelesített 85-95k-s foteleik mindegyike textilbőr, ami 2 év után foszlik.Eladó nagyon rá akart beszélni valamelyik nagyon modern Samuraira, de a K-2 128k-s ára már nem nagyon fér bele a 100k-ra saccolt keretembe.
Amit nem értek: eladó valami bőr-műanyag keverékről magyarázott, mint huzat anyaga, erre weblapjukon meg textilbőrt írnak
Formára nekem túl modern, de kényelmes volt, meg majdnem mindene állítható. (karfa fix)Visszafele
DomusbanKikában nem sok érdekes szék volt, tucat műbőr, plusz pár AK vagy DXRacer?, ami nem az én műfajom.Hmm. 2 utcával odébb 130k a Samurai KL-3, aminek állítható karfája van, de azt a boltot sikerült jól elkerülnöm, mert nem tudtam, hogy hol van.
Jók ezek a Samurai cuccok, vagy nézelődjek tovább?
Mennyire bírják vajon a kiképzést, ha napi 8+ órát fekszik benne hátradöntve az ember a gép előtt, ölében a billzettel?
Emiatt fontos lenne a fejtámla.
Teherbírás nem annyira lényeges, mivel 80 kiló vagyok.
Tartósat (5+ év) szeretnék, így a textilbőr kapásból kizárva. Bőrrel korábban meg voltam elégedve, hajlandó vagyok annyival többet fizetni érte.
Rászánt keret 100k lenne, de ha megéri a KL-3 130k-ért, akkor meggyőzöm a netbankot, hogy engedje kártyával kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest